Jokerit - Ässät 11.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/11/2014
Jaa tämä...

Tekeekö Ässät turhan reissun Helsinkiin?

Jokerit – Ässät, merkki 1, kerroin 1,50 Sportingbet
Jokerit – Ässät (+1), merkki 1, kerroin 1,85 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,50 | 4,70 | 5,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa sijalla kaksitoista oleva Porin Ässät on ehtinyt menettämään viimeisetkin pudotuspelihaaveensa jo vähän aikaa sitten. Tänään Ässät matkustaa Helsinkiin Jokereiden vieraaksi. Jääkiekon Liigassa pelataan kaiken kaikkiaan kuuden ottelun mittainen kierros. Jokerit lähtee kotiotteluunsa Ässiä vastaan suurena ennakkosuosikkina. Jokereilla on edelleenkin mahdollisuudet sarjataulukossa niin nousta kuin tippuakin, joten kotijoukkueen pistetarve on merkittävä. Jokereilla on edelleen mahdollisuus selviytyä parhaimmillaan jopa viiden parhaan joukkoon, mutta pahimmillaan kotijoukkueen sijoitus saattaa tippua jopa seitsemänneksi tai kahdeksanneksi. Jokerit hävisi edellisellä kierroksella Kärpille 5-3 maalein, mutta viiteen edelliseen otteluun helsinkiläiset eivät olekaan muuten jääneet kokonaan pisteittä. Viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet kolme voittoa, joten paljon hyvää on ollut helsinkiläisten tekemisessä.

Ässien olisi pitänyt viimeistään kaksi viikkoa sitten alkaa tosissaan taistelemaan pääsystä pudotuspeleihin, mutta vierasjoukkue on jatkuvasti ollut äärimmäisen epätasaisesti pelaava ryhmä ja näin ollen porilaisten mahdollisuudet ovat vain isompien joukkueiden kiusaamisessa. Ässillä ei ole näin ollen loppukauden osalta mitään panosta, joten on mielenkiintoista nähdä, että ketkä pelaajat pelaavat joukkueelle ja ketkä pelaavat itselleen? Niklas Hagman on ehditty viime päivien aikana kauppaamaan Sveitsin suuntaan ja se oli oikeastaan viimeinen viesti vierasjoukkueen puolelta, että loppukausi keskitytään ainoastaan pelailuun. Ässät tulee rakentelemaan joukkuetta jo ensi kautta ajatellen ja näin ollen lähtemään uuteen kauteen aikanaan täysin puhtaalta pöydältä. Ässiä voidaan pitää Liigan yhtenä surkeimmista vierasjoukkueista, joten siinä mielessä voikin olla vierasjoukkueen kannalta tervetullutta saada tämä kausi mahdollisimman nopeasti pois alta.

Jokerit oli Kärppien vieraana ensimmäisessä erässä suurissa ongelmissa, mutta helsinkiläiset pystyivät parantamaan tekemistään mitä pidemmälle ottelu etenikään. Jokereiden valmistautuminen ei tainnut Oulun reissulla sujua parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kotijoukkueen kannalta on hyvä asia se, että uusi ottelu tulee näinkin nopealla aikataululla. Teuvo Teräväinen sekä Ladislav Nagy ovat tällä hetkellä niin tulikuumia pelaajia, että he tarvittaessa vaikkapa kaksinkin kannattelevat jokerimiehistöä. Teuvo Teräväinen alkaa olla Suomen mittakaavassa jo oma käsitteensä, mutta Ladislav Nagykin on ollut kotijoukkueen kokoonpanossa hurjalla pelipäällä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Ässien voittoon, mutta tällä kerralla luottoa löytyy vain ja ainoastaan Jokereiden suuntaan. Tasoituksellakin on syytä kotivoittoa vetokupongille lähteä tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas