Jokerit - Slovan Bratislava 30.1.2015 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Kotijoukkue suuri ennakkosuosikki.

Jääkiekon KHL:n ottelussa vastakkain asettuvat Jokerit ja Slovakiasta vieraaksi saapuva Slovan Bratislava. Perjantain kunniaksi KHL:ää pelataan kaiken kaikkiaan 11 kamppailua. Jokereiden ja Slovan Bratislavan välisessä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki, mutta koska mitä suuremmalla todennäköisyydellä kotijoukkueen kertoimet ovat heikot, keskitymme siihen, että tiedossa olisi mahdollisimman runsasmaalinen kamppailu.

Jokerithan on viimeistellyt Läntisessä konferenssissa eniten maaleja SKA Pietarin, TsSKA Moskovan ja Dinamo Minskin jälkeen. Helsinkiläisryhmälle tämä kausi on KHL:ssä vasta ensimmäinen, mutta siitä huolimatta vastuunkantajia on löytynyt kiitettävästi ja Erkka Westerlund on saanut joukkueesta irti ihan eri tavalla kuin viime kevään katastrofikaudessa. Tilastojen valossa Jokerit on erinomainen kotijoukkue ja Helsingissä pelatessaan he ovatkin viimeistelleet eniten maaleja juuri SKA Pietarin ja TsSKA Moskovan jälkeen.

Slovan Bratislavan tilanne Läntisen konferenssin jumbojoukkueena on surkea. Vierasjoukkue ei ole pystynyt toistaiseksi keräämään edes 50 pistettä ja näin ollen näyttää siltä, että heidän osaltaan kausi tulee runkosarjaan päättymään. Slovan Bratislava on lisäksi ollut esillä senkin takia, että rahaongelmia on riittänyt. Jos esimerkiksi Atlantin taloustilanne on surkea, hyvin ei mene sillä osastolla myöskään Slovan Bratislavalla. Vierasjoukkueelle on viimeistelty noin 150 maalia ja heidän alakertansa onkin ollut läpi kauden erittäin epävarma. Läntisessä konferenssissa enemmän maaleja ovat päästäneet vain Medvescak Zagreb ja HK Vitjaz.

Vihjeen kirjoittamishetkellä kahteen edelliseen otteluun slovakialaisryhmälle on viimeistelty 11 maalia ja nimenomaan kyseessä ovat olleet heidän kotiottelunsa. Edelliset kymmenen otteluahan ovat tuottaneet Slovan Bratislavalle vain yhden voiton ja turhan monessa ottelussa heille on viimeistelty viittä tai kuutta maalia kamppailua kohden. Kymmeneen edelliseen otteluun 40 päästettyä maalia on kaiken kaikkiaan hälyyttävä suoritus, kun otetaan huomioon, että esimerkiksi Lokomotiv Yaroslavlille ei olla samassa ottelumäärässä tehty edes pariakymmentä maalia.

Slovan Bratislava kärsii merkittävistä loukkaantumisongelmista. Suurella todennäköisyydellä vierasjoukkueelta sivussa ovat muun muuassa Patrik Luza, Vaclav Nedorost, Milan Bartovic ja Ivan Baranka. Lopullinen vierasjoukkueen sairaslista tulee tarkistaa ennen pelipäätöksen tekemistä. Slovan Bratislavan materiaalille useat loukkaantumiset ovat tarkoittaneet sitä, että vierasjoukkueen kausi on suuressa vaarassa päättyä jo runkosarjaan.

Lähtökohtaisesti Slovan Bratislavan selkäranka tuntuu katkeavan useassa ottelussa liian nopeasti ja näin ollen mikäli Jokerit viimeistelee nopean avausmaalin, tiedossa voi olla rumat lukemat vierasjoukkueen kannalta. Jokerit on kymmenestä edellisestä kotiottelustaan hävinnyt vain muutaman, mutta vedonlyöntimielessä on syytä keskittyä kotijoukkueen heikkojen kertoimien sijaan yli 4,5 ja yli 5,5 maalia veikkaamiseen.

Vihje: Yli 4.5 maalia, kerroin 1,52 Unibet

Yli 5.5 maalia, kerroin 2.08 Unibet

Takaisin vihjeisiin