Jokerit ja Chay Genoway sopimukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 05/09/2016
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu taitavalla kiekollisella puolustajalla.

Helsingin Jokerit on tehnyt ensi kautta koskevan sopimuksen puolustaja Chay Genowayn kanssa. Kahdella edellisellä kaudella puolustaja on pelannut KHL:ssä Dinamo Riian ja Spartak Moskovan vahvuudessa.

-Genoway on esiintynyt hyvin KHL:ssä ja ollut yksi sarjan parhaita kiekollisia puolustajia. Hän liikkuu hyvin, on aktiivinen ja varmaotteinen kiekon kanssa, Jokereiden GM Jari Kurri kertoi.

Genoway pelannut KHL:ssä yhteensä 115 ottelua Dinamo Riikassa ja Spartak Moskovassa. Puolustaja on viimeistellyt edellämainituissa kamppailuissa 52 tehopistettä. Tällä kaudella Genoway viimeisteli 56 ottelussa 9+20=29 pistettä ollen koko sarjan 11:nneksi tehokkain puolustaja.

NHL-debyyttinsä Genoway teki Minnesota Wildin kokoonpanossa kaudella 2011-12 ja pelasi muuten AHL:ssä Houstonin ja Hersheyn ryhmissä. AHL:ssä Genoway viimeisteli 189 ottelussa 75 pistettä.

Genoway pelasi ennen ammattilaisuran käynnistymistä Yhdysvalloissa North Dakotan yliopistossa. Kahdesti puolustaja pääsi juhlimaan WCHA-divisioonan mestaruutta ja hänet valittiin myös esimerkiksi kahdesti myös ensimmäiseen tähdistökentälliseen.

Jokereiden KHL-urakka päättyi pudotuspeleissä turhan aikaisessa vaiheessa ottelusarjassa Torpedo Nizhni Novgorodia vastaan. Sen sijaan MM-kisoissa tahkotaan tänäänkin neljä kamppailua. Suomen ja USA:n välinen kohtaaminen on tiedossa myöhäisillassa ja siitä pääset lukemaan lisää tästä.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa jääkiekon MM-kisoihin 20 euron arvoista riskitöntä vetoa. Mikäli vetosi ei ole voittava, saat rahasi takaisin. Riskitön veto ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Kumpi on kovempi – Laine vai Matthews?
VIDEO: Suomi avasi MM-kisat voitolla Valko-Venäjästä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa