IS: Jokerit halutaan ulos liigasta heti! | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

SM-liigan osakkaiden enemmistö on sulkemassa Jokereita pois SM-liigasta jo alkavalla kaudella.

 

IS uutisoi tänään, että SM-liigan muut osakkaat olisivat sulkemassa Helsingin Jokereita pois SM-liigasta jo alkavalta kaudelta. IS Urheilun edustajat olivat keskustelleet nimeämättömän osakkaan kanssa, joka katsoi Jokereiden rikkoneen SM-liigan osakassopimusta monella eri tavalla ja vahingoittaneen SM-liigan imagoa.

– Voi pohtia, että jos annamme Jokerien jatkaa SM-liigassa, todennäköisesti vahingoitamme vielä lisää omaakin uskottavuuttamme.

Kalervo Kummola oli luonnollisesti asiasta eri mieltä. Hjallis Harkimon ja Jokereiden puuhamiehenä KHL-siirrossa toiminut Kummola katsoo, että SM-liiga ei voi sulkea Jokereita ulos SM-liigasta osakassopimuksen varjolla.

Jokereiden KHL-siirrosta on jo nyt muodostunut paljon suurempi asia kuin vain pelkkä joukkueen siirtyminen toiseen liigaan. On täysin ymmärrettävää, että SM-liigan muut osakkaat eivät sulata sitä tapaa, jolla kyseinen siirtyminen on hoidettu. Seuraavaksi puntariin menee se, että onko SM-liigalla ja liigan osakkailla niin sanotusti hauista rankaista Jokereita siitäkin huolimatta, että suomalaisen jääkiekon pahin diktaattori Kalervo Kummola tukee Jokereita kaikessa, mitä seura ikinä tekeekään.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen