Jokerit hankki tehokkaan tshekkihyökkääjän!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/09/2014
Jaa tämä...

Jokereiden hyökkäyksessä viilettää ensi kaudella eräs kokenut tshekkihyökkääjä.

Helsingin Jokerit on solminut yksivuotisen sopimuksen Petr Koukalin kanssa. Tshekkisentterin sopimus julkistettiin maanantaisessa tiedotustilaisuudessa.

31-vuotias Koukal on pelannut kaksi viimeistä kauttaan KHL-joukkue Neftehimik Nizhnekamskin rivistössä ja mies on ollut molempina kausina joukkueensa toiseksi paras pistemies. 98 KHL-ottelua ovat kerryttäneet Koukalin pistetilille lukemat 23+32=55.

– Koukal on luotettava, hyvin liikkuva ja taitava kahden suunnan sentteri. Hän on kokenut pelaaja, jolla on hyvät johtajaominaisuudet. Lisäksi hän on tehnyt hyvää tulosta KHL:ssä ja voittanut urallaan mestaruuksia, kertoi Jokerien GM Jari Kurri seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Koukal on myös tuttu näky Tshekin maajoukkueesta ja mies olikin mukana voittamassa maan edellistä MM-kultaa vuonna 2010.

Samalla Jokerit ilmoitti kiinnittäneensä rivistöönsä kaksi omaa juniorihyökkääjää. 18-vuotias Teemu Turunen allekirjoitti 1+1- ja 17-vuotias Frank Gymer 2+1-vuotisen sopimuksen. Kaksiko on kiekkoillut toistaiseksi vain Jokerien juniorijoukkueissa.

– Molemmat nuoret ovat lahjakkaita ja taitavia pelaajia, jotka tähtäävät huipulle. Edessä on paljon töitä, mutta eväät ammattilaissarjoihin nousemiseen ovat olemassa, linjasi Kurri.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut