Jokerit - HIFK 29.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Helsingin kuuma paikallistaisto perjantai-illan kruununa.

Jokerit – HIFK, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,95 | 4,05 | 3,20

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua, mutta päämielenkiinto kohdistuu tietenkin Helsingin tulikuumaan paikallistoon Jokereiden sekä HIFK:n iskiessä yhteen. Viikonloppu ei oikeastaan voisi alkaa tätä paremmin, joten vedot sisään ja hankkimaan jääkaappi täyteen hyviä eväitä. Kun vetokupongille muistetaan laittaa Jokereiden voitto, viikonloppu on valmis alkamaan. Jokerit on varmasti erittäin näyttöhaluinen kotiyleisönsä edessä, sillä Jokerit nolasi itsensä Kuopiossa täydellisesti. KalPa suorastaan murskasi Jokerit 4-0 maalein, mutta Jokerit on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut neljä voittoa. Edellisessä kotiottelussaan Jokerit voitti Pelicansin 5-3 numeroin.

HIFK on ollut maajoukkuetauon jälkeen kuin täysin uusi joukkue, sillä vierasjoukkue on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa. HIFK on täydellisesti muuttunut nimenomaan parempaan suuntaan, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että vieraissa HIFK:lla ei vain kulje. Kotonaan HIFK on tällä hetkellä Liigan yksi kuumimmista joukkueista, mutta vieraissa Petopaidat eivät ole lainkaan parhaimmillaan. Viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet HIFK:lle vain yhden voiton. HIFK:lle maalintekokin oli ennen maajoukkuetaukoa erittäin vaikeaa, mutta viime aikoina vierasjoukkue on pystynyt luomaan useita laadukkaita maalintekotilanteita ottelua kohden kuin aikaisemmin alkukaudella. Vieraissakin HIFK:n olisi pystyttävä nappaamaan voittoja, toisaalta juuri viimeksi vieraissa HIFK voittikin TPS:n 1-3 numeroin.

Jokerit on ollut joukkueena HIFK:lle aina äärimmäisen vaikea vastustaja, sillä joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta yhdeksän kertaa voitto on mennyt Jokereiden nimiin! Sinänsä keskinäiset kohtaamiset ovat keskinäisiä kohtaamisia eikä niistä pidä tehdä suurta numeroa, mutta kyllähän se kertoo siitä, että Jokerit on ollut oikeastaan useamman vuoden Helsingin ykkösseura. Kenties mielenkiintoisinta on se, että joukkueiden neljästä viime kohtaamisesta peräti kolmessa HIFK on jäänyt kokonaan maaleitta. Tässä ottelussa kotiedun merkitystä voidaan tietenkin miettiä, kun molemmat seurat ovat Helsingistä, mutta lähtökohtaisesti Jokerit on kotonaan ollut niin vahva, että kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas