Jokerit - HIFK 5.2

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 04/02/2011
Jaa tämä...

Jokerit – HIFK talviklassikko 5.2 klo 18.30

Merkki: X

Jokerit ja HIFK kohtaavat poikkeuksellisesti Helsingin Olympiastadionilla ulko-olosuhteissa. Ottelu on kummallekin joukkueelle yksi kauden päätapahtumista, joten sekä Jokerit että HIFK ovat valmistautuneet kamppailuun erittäin huolellisesti. Jokerit pääsee lauantain otteluun kuitenkin yhden päivän enemmän levänneenä, sillä Jokerit pelasi voitokkaan kotiottelun keskiviikkona Pelicansia vastaan (3-1), kun puolestaan HIFK tahkosi täyden pistepotin torstaina kotiottelussa HPK:ta vastaan (3-1).

Molemmat joukkueet lähtevät peliin varsin luottavaisella asenteella oltuaan mainiossa vireessä viimeisissä peleissä. Jokerit lähtee lauantain kamppailuun viiden pelin mittaisessa pisteputkessa. Viidestä edellisestä pelistä joukkue on napannut neljän voiton myötä 12 pistettä mahdollisesta 15 pisteestä. Myös HIFK on saalistanut viimeisestä viidestä ottelusta neljän voiton myötä 12 pistettä mahdollisesta 15 pisteestä.

Stadionilla on paikan päällä lauantaina todella paljon kummankin joukkueiden kannattajia, joten tunnelman pitäisi olla erinomainen. Ottelun lopputulosta on todella vaikea arvioida kamppailun erityislaatuisuuden vuoksi. Pelin lähtökohdat ovat kuitenkin varsin tasaiset. Tasapelin todennäköisyys on hieman normaalia suurempi erikoislaatuisessa kamppailussa.

Lähde: urheilulehti.fi