Jokerit - HPK 12.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2013
Jaa tämä...

Saako Kerho Hartwall-peikon hengiltä?

Narri nauraa edelleen! Runkosarjan voitto takataskussa on helppo lähteä sarjajumboa kaatamaan.

Unibetilta Jokereiden kelkkaan ja isosti! Uusille pelaajille 100€ bonusta puhtaana käteen!>>>

Helsingissä kohtaavat runkosarjan voiton varmistanut Jokerit ja lähipitäjästä vierailulle saapuva HPK. Kerho ei perinteisesti vain osaa pelata Hjalliksen luolassa ja valitettavan epätodennäköiseltä se hämeenlinnalaisten kannalta näyttää tänäänkin.

Jokerit varmisti runkosarjan voiton viime kierroksella voittamalla JYPin jyväskylässä. Joukkue voikin lähteä illan koitokseen erittäin rauhallisin mielin. Joukkueen peli näyttää hyvältä ja todennäköistä onkin, että tällä kaudella narrit menevät pitkälle. Jokerit todennäköisesti hoitavat tänään rutiinivoiton, mutta kompastuskiveksi voi muodostua se, miten paljon joukkuetta tämän iltainen peli kiinnostaa. Voi hyvinkin olla mahdollista, että helsinkiläiset lepuuttavat ykköspelaajiaan illan otteluissa, jotta vältytään mahdollisilta loukkaantumisilta ja pienempiä ruhjeita päästään parantelemaan. Avainkysymys onkin se, että miten Lämsä ja kumppanit illan otteluun suhtautuvat.

HPK tarvitsee yhden pisteen, jotta paikka kuuden joukossa irtoaisi varmasti. Kerholle Hartwalla Areena on aina ollut painajaismaisen vaikea paikka pelata. Tänään tosin olisi ehkä mahdollisuus ottaa tuo peikko hengiltä, kun Jokereilla ei enää panosta varsinaisesti pelissä ole. Kerhon ikäväksi toinen Stadin jengeistä hengittää niskaan ja jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin, menee HIFK ohi suorien voittojen myötä. Tämä tarkoittaisi Kerholle säälipleijareita ja tämän joukkue haluaa varmasti välttää. Kerho kaipaa tehoja ykköspyssyiltään. Mihin on hävinnyt Borna Rendulic, joka tahkoi todella kovia tehoja vielä jonkin aikaa sitten?

Luotan Jokereiden rutiiniin tai vaihtoehtoisesti siihen, että nuoret pelaajat haluavat antaa mahdollisimman kovia näyttöjä.

Veikkaussivut | Oskari