Jokerit - HPK 15.3.2014 | HPK hakee yllätystä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko HPK:n hurja vire myös pudotuspeleissä?

Vihje lyhyesti

HPK lähtee haastamaan Jokereita Villi kortti- kierroksella. Helsinkiläiset lähtevät ottelusarjaan ennakkosuosikkina. HPK nappasi kahdeksan peräkkäistä voittoa runkosarjan lopussa ja osoitti, että joukkueesta löytyy potentiaalia. Hämeenlinnalaisilla on tällä hetkellä henki päällä ja joukkue tulee varmasti laittamaan Jokerit ahtaalle. Pudotuspelit ovat oma maailmansa ja on mielenkiintoista nähdä jatkuuko HPK:n lento myös Jokereita vastaan.

Jokereiden materiaalilla joukkueen pitäisi napata helposti voitot hämeenlinnalaisista. Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että Jokereiden tähtipelaajilla on kaikki paineet ja HPK pääsee tähän ottelusarjaan paineettomasti. Jokereiden peli ailahteli runkosarjan lopussa ja viimeisellä kierroksella peli levisi täysin Kärppiä vastaan. Kerho pelasi jo runkosarjan lopussa omia pudotuspelejään ja sen oli pakko voittaa jokainen ottelu. HPK näytti jo näissä peleissä, että se pystyy pelaamaan vapautuneesti ja keskittymään oikeisiin asioihin. Jokereiden peli on tällä kaudella tökkinyt nimenomaan kotijäällä, joten HPK:lla on tänään kaikki saumat yllätykseen.

Vihje: HPK +1, kerroin 1.88 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Jokerit lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina, mutta joukkueen meno runkosarjassa oli ehdottomasti pettymys ennakko-odotuksiin nähden. Kaikki odottivat ennen kauden alkua, että Jokerit taistelee jopa runkosarjan voitosta, mutta lopullinen sijoitus oli vasta seitsemäs. Pudotuspelit näyttävät saako joukkue lopulta materiaalistaan irti kaiken potentiaalin. Runkosarjassa joukkueen peli oli ailahtelevaa ja varsinkin kotijäällä pelaaminen oli nihkeää. Joukkue ei saa missään nimessä lähteä aliarvioimaan vastustajaansa ja tähän kokenut joukkue tuskin tulee syyllistymään.

HPK oli runkosarjan lopussa Liigan kuumin joukkue ja viimeinen pudotuspelipaikka irtosi huikean taistelun jälkeen joukkueelle täysin ansaitusti. Joukkueesta nousi esiin uusia ratkaisijoita kärkimiesten lähdettyä ja hämeenlinnalaiset pelasivat runkosarjan lopussa erittäin rohkeaa ja viihdyttävää peliä. Monet Liigan kärkijoukkueet jäivät runkosarjan lopussa HPK:n jalkoihin ja joukkueella on kaikki saumat yllättää myös Jokerit. Kerho voi saada Jokereiden tähtipelaajat turhautumaan, mikäli se pystyy pitämään ottelut tasaisena. Kerholla on ollut Jokereiden kotikaukalossa erittäin hankalaa, mutta nyt vain tällä ottelulla on merkitystä ja vierailijoiden voitto ei todellakaan ole mahdottomuus.

Jokerit on asetettu tässä otteluparissa ihan liian selkeään ennakkosuosikin asemaan. HPK oli runkosarjan lopussa selvästi Jokereita parempi joukkue ja sama meno voi hyvinkin jatkua myös pudotuspeleissä. Kerhon nousu pudotuspeleihin riippui myös muiden joukkueiden otteista ja nyt joukkueella on pitkästä aikaa kaikki täysin omissa käsissään. Vetolapulle voi lähteä tästä parista hakemaan yllätystä, sillä Kerholle tarjotaan todella hyvää kerrointa.

Vihje: HPK +1, kerroin 1.88 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti