Jokerit - HPK 24.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Palaako Jokerit takaisin voittojen pariin HPK:n isäntänä?

Jokerit – HPK, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,67 | 4,30 | 4,00 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä vieraaksi saapuva HPK. Sarjataulukossa Jokerit on tällä hetkellä kymmenentenä, kun taas HPK on puolestaan viidentenä. Jokerit on kärsinyt tähän mennessä maalinteko-ongelmista, mutta toisaalta Jokereiden osalta on erinomainen uutinen se, että Teuvo Teräväinen palaa tänään takaisin kotijoukkueen kokoonpanoon. Jokerit on pelannut alkukaudella erittäin paljon tasaisia maalin otteluita, mutta ei ole pystynyt kääntämään niitä edukseen. Nyt tilanne tulee varmasti muuttumaan, sillä Teuvo Teräväisestä tulee olemaan paljon iloa kotijoukkueen hyökkäyksessä.

HPK on onnistunut voittamaan viidestä ensimmäisestä ottelustaan kolme, mutta valitettavasti vain yksi niistä on tullut vieraissa! HPK on kotonaan voittanut tähän mennessä jokaisen ottelunsa Pelicans -kamppailua lukuunottamatta, mutta tosissaan vieraissa voittojen hankkiminen on toistaiseksi ollut erittäin vaikeaa. HPK:lle tämä ottelu on myös hurja testi siinä mielessä, että Jokerit tulee kotonaan karvaamaan kiekkoa erittäin ylhäältä. HPK:n kokematon puolustus saattaa olla tänään suurissa ongelmissa. HPK tuskin tulee itseasiassa edes yrittämään hallitsemaan kiekkoa sen enempää. Vastaiskut saattavat hyvinkin olla vierasjoukkueelle tänään päivän sana numero yksi.

Jokerit olisi voinut tavallaan voittaa parhaimmillaan jokaisen alkukauden ottelunsa, mutta loistavasti puolustava kotijoukkue ei ole saanut tarvittavaa sitä juuri yhtä maalia ottelua kohden tehtyä lisää. Nyt kotiyleisönsä edessä Jokerit on ehdottomasti selkeän ennakkosuosikin asemassa. HPK on itseasiassa voittanut joukkueiden kolmesta viime kohtaamisesta kaksi, mutta tänään tuskin niin tapahtuu.

Veikkaussivut | Tuomas