Jokerit - HPK 27.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko HPK upeaa voittoa Jokereiden vieraana?

Jokerit – HPK, merkki 2, kerroin 4,40 Bet365
Jokerit – HPK ML, merkki 2, kerroin 3,25 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,65 | 4,25 | 4,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liiga palaa joulutauolta täyden kierroksen voimin, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä Hämeenlinnasta vieraaksi saapuva HPK. Sarjataulukossa Jokerit on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas HPK:n sijoitus on yhdeksäs. Ennen joulutaukoa Jokerit hävisi KalPan vieraana 3-1 maalein. Viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla muutenkin Jokereille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Jokereiden pelivire on ollut joulukuun aikana täysin kateissa, mutta yksi selkeä syykin tilanteeseen on helppo löytää. Jokereilla on ollut loukkaantumisia niin valtavasti, että ne ovat väkisinkin sekoittaneet kotijoukkueen tilannetta. Jokerit irtisanoi joulun alla Tomi Lämsän päävalmentajan tehtävistä, joten kotijoukkue on liikenteessä uuden valmennuskaksikon alaisuudessa. Se onkin sitten täysin eri asia, että tuottaako se parempaa tulosta.

HPK matkustaa Jokereiden vieraaksi siitä tilanteesta, että vierasjoukkue on yksi Liigan kuumimpia joukkueita! Viisi edellistä ottelua ovat HPK:lle tuottaneet yhtä monta voittoa. Edellisellä kierroksella HPK voitti Ässät vieraissa vaatimattomasti 0-5 numeroin. HPK on kahdeksasta edellisestä ottelustaan ainoastaan kahdessa jäänyt kokonaan pisteittä. Se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Se kertoo myös jotain, että neljään edelliseen otteluun HPK:lle ollaan viimeistelty yhteensä kolme maalia. HPK on varsinkin joulukuussa pelannut kierroksesta toiseen materiaalinsa ylärajoilla, joten siinä mielessä Hämeenlinnassa ollaan tehty paljon oikeita asioita. HPK:n kannalta hieno asia on se, että loukkaantumisia ei edelleenkään vierasjoukkueella juurikaan ole. Oikeastaan vain Jyri Niemi on sivussa vierasjoukkueen vahvuudesta.

Jokereilla on ollut joulukuun aikana valtavia ongelmia maalinteon kanssa sekä toisekseen edelleen Jokereilla on valtavia ongelmia loukkaantumisten kanssa. Joulutauko on tullut Jokereiden kohdalla hyvään saumaan, mutta siitä huolimatta kotijoukkueen vahvuudesta sivussa ovat esimerkiksi Ossi Väänänen, Jeremy Dehner, Matti Lamberg sekä Steve Moses. Tosin esimerkiksi Steve Moses on sivussa koko loppukauden. HPK on kahdessa edellisessä vierasottelussaan jättänyt niin Ässät kuin JYPinkin ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Se kertoo tarpeeksi HPK:n tilanteesta. Helsinki on joukkueelle kuin joukkueelle inhottava paikka pelata, mutta tällä kerralla uskotaan HPK:n vievän täyden pistepotin mukanaan Hämeenlinnaan. HPK on ollut muutenkin Jokereille inhottava vastustaja. Joukkueiden kolmesta edellisestä kohtaamisesta kaksi kertaa voitto on mennyt hämeenlinnalaisten eduksi.

Veikkaussivut | Tuomas