Jokerit - Ilves 2.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/02/2013
Jaa tämä...

Hienossa vireessä olevat joukkueet vastakkain Helsingissä.

Jokerit – Ilves, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,62 | 4,40 | 4,50 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä vieraaksi saapuva Tampereen Ilves. Sarjataulukossa tällä hetkellä Jokerit on kuudentena, kun taas Ilves on hienosti peräti kolmantena. Jokerit on voittanut kolme edellistä otteluaan, mutta toisaalta Ilves on laittanut vielä paremmaksi neljällä peräkkäisellä voitolla. Ilves joutuu tänään kuitenkin erittäin vajaamiehisenä Jokereiden vieraaksi. Ilveksen kokoonpanosta ovat sivussa viisi merkittävää pelaajaa ja tärkeimpänä tietenkin Masi Marjamäki. Ilveksen kannalta on hienoa kuitenkin se, että Martti Järventie on todennäköisesti palaamassa takaisin kokoonpanoon.

Jokerit on nimenomaan kotiotteluissaan tehnyt vastustajan kuin vastustajan hyökkäyksestä erittäin vaikeaa. Tomi Lämsä voi olla Jokereiden päävalmentajana siihen asiaan tyytyväinen, että Jokerit on onnistunut puolustamaan viisikkona kotonaan erittäin hyvin. Nyt se on alkanut myös tuottamaan tulosta, sillä alkukaudella Jokerit on ehtinyt kärsimään suurista maalinteko-ongelmista. Edelleenkään maaleja ei tule liikaa, mutta onnistumisia kotijoukkueen pelaajille on tullut mukavaan tahtiin ja pisteitä sarjataulukkoon siinä sivussa.

Jokerit tarvitsee edelleen tasonnostoa muutamalta yksittäiseltä tärkeältä pelaajalta ja tässä viitataankin Janne Lahteen sekä Steve Mosesiin. Tämä ottelu olisi sinänsä siinäkin mielessä loistava näytönpaikka, sillä Jari Kurri tulee olemaan Jokereiden uusi toimitusjohtaja. Jokerit tiedottaa asiasta ensimmäisellä erätauolla. Jokereiden näyttöhalut ovat varmasti kunnossa, sillä katsojien kiinnostus katoaa pelistä hyvin nopeasti Jari Kurri -asian seuraamiseen mikäli kentällä ei synny tulosta.

Veikkaussivut | Tuomas