Jokerit - Ilves 22.2.2013

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Sarjakärjen ja sarjajumbon kohtaaminen. Hoituuko rutiinilla vai onko takki levällään?

 

Jokerit -2,5 – Ilves, Merkki 1, Kerroin 1.96 Unibet

Pelaa Jokereiden voittoa Unibetilla, saat 100€ bonuksen TÄSTÄ >>

Hartwall Areenalla kohtaavat sarjakärki Jokerit ja sarjajumbo Ilves. Joukkueiden välillä eroa on hulppeat 55 pistettä. Ennakkosuosikkia ei tarvitse siis juurikaan arvuutella.

Jokerit porskuttaa sarjan kärjessä ja vaikka peliesitykset eivät aina olekkaan olleet parhaita mahdollisia, on se onnistunut kaapimaan pisteitä kasaan erittäin suurella varmuudella. Helmikuun alku oli joukkueelle vaikea, jolloin kerkesi muodostua jo pienoinen tappioputkikin, mutta kaksi edellistä matsia joukkue onkin klaarannut jo tyylipuhtaasti. Jokereiden vahvuus tällä kaudella on löytynyt ratkaisijoiden löytymisestä laajalta rintamalta. Kärkiketjujen pelin takutessa kolmos- ja nelosketjuista on noustu ratkaiseviin rooleihin. Esimerkkinä Henri Heino, joka on pelannut erinomaisen kauden.

Ilveksen suunta on tämänkin kauden päätteeksi liigakarsinnat. Joukkueen tappioputki ilman helmikuun alun vierasvoittoa Bluesista olisi tällä hetkellä jo 12 ottelun mittainen. Joukkueen ongelmana koko kauden on ollut heikko viimeistely. Joukkue pelaa ajoittain jopa varsin hyvin, mutta ratkaisijoiden puute, joukkueen nuoruus ja pelin sekavuus syövät Ilveksen peliltä pohjan. Ilves-leirissä onkin hyväksytty jo tosiasiat ja runkosarjan loppu onkin tarkoitus keskittyä liigakarsintoihin, joissa joukkueen kuntopiikin tulee olla parhaimmillaan, mikäli paikka SM-liigassa halutaan säilyttää.

Pelkälle Jokereiden voitolle on tarjolla todella alhaisia kertoimia, joten pelaisin Jokereiden voittoa esimerkiksi kolmella maalilla. Ilveksen voitolle tarjotaan parhaimmillaan jopa 10.00 kerrointa, joten yllätysmomentin hakukin hieman houkuttaisi.

Veikkaussivut | Oskari