VIDEO: Jokerit ja Joonas Jalvanti sopimukseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Helsinkiläisseura vahvistuu lahtelaislähtöisellä puolustajalla.

Helsingin Jokerit on solminut kahden vuoden sopimuksen puolustaja Joonas Jalvannin kanssa. Kaksi viime kautta ruotsalaisessa Örebrossa pelannut Jalvanti debytoi menneellä kaudella myös Suomen A-maajoukkueessa.

– Jalvanti on kahden suunnan puolustaja, joka on noussut myös maajoukkueeseen. Hän on hyvällä luistelutaidolla varustettu kiekollisesti varma pelaaja ja tärkeä lisä puolustukseemme, Jokereiden GM Jari Kurri totesi.

Jalvanti kuuluu tällä hetkellä Leijonien MM-leiriryhmään, joka kohtaa tänään ja sunnuntaina Norjan.

Lahtelaislähtöinen puolustaja on edustanut SM-liigassa niin Pelicansia kuin Bluesiakin. Kahdeksan kauden aikana hän pelasi SM-liigassa vajaa 400 runkosarjaottelua ja teki 86 tehopistettä.

– Kovat on odotukset. Hieno uusi haaste omalle uralle ja steppi eteenpäin. Uusi sarja ja pääsee tosi tasokkaaseen organisaatioon. Paljon hyvää olen kuullut Jokereista ja täällä kaikki asiat hoidetaan viimeisen päälle. Mielenkiinnolla odotan aikaa KHL:ssä, Jalvanti kommentoi.

Jalvannin uran yksi kohokohdista tapahtui vuonna 2012, kun hän saavutti Pelicansissa SM-liigan hopeaa.

 

Jokereiden kausi päättyi pudotuspelien aikaisessa vaiheessa, mutta KHL:n ja SM-liigan finaalit unohtamatta NHL:ää varmistavat sen, että lähipäivät ovat täynnä huippujääkiekkoa.

Peliyhtiö Bet365 on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Jokereiden tiedote

Lue myös:
VIDEO: Jussi Salonoja ei pelastakaan Bluesia – onko enään toivoa?
VIDEO: St. Louisille 1 – 0 voitto Chicagosta jatkoajalla

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa