Jokerit julkisti nipun uusia pelaajasopimuksia! | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/08/2014
Jaa tämä...

Jokerit tiedotti tiistaiaamuna seitsemästä uudesta KHL-sopimuksesta.

KHL-kentille siirtyvä Jokerit rakentaa täyttä häkee tulevan kauden joukkuettaan. Helsinkiläisseura tiedotti tiistaiaamuna solmineensa jatkosopimukset Jani Ridan, Tomi Mäen, Riku Hahlin, Semir Ben-Amorin ja Niko Peltolan kanssa.

– Tämä Jokereissa jatkava viisikko tuo jatkuvuutta joukkueeseen uudessa sarjassa. He ovat erinomaisia joukkuepelaajia ja urheilijoita, Jokereiden GM Jari Kurri kommentoi seuran tiedotteessa.

– Rita ja Mäki ovat seuraikoneita, jotka ovat pelanneet myös ulkomailla. Hahlilta löytyy rutkasti kansainvälistä kokemusta ja hän on varakapteenina ollut yksi joukkueen tärkeimmistä johtajista viime vuosina, Kurri jatkaa.

Mainitun viisikon ulkopuolelta joukkueeseen saapuu uusina tulokkaina puolustaja Oskari Korpikari sekä Severi Sillanpää. Korpikari on pelannut kaksi viimeistä kauttaan Lahden Pelicansissa ja Sillanpää taas on edustanut koko uransa Porin Ässiä.

– Korpikari tuo kovuutta ja jämäkkyyttä takalinjoillemme. Hän on menestynyt urallaan seuroissa, joissa on pelannut, ja on omassa, puolustavan puolustajan roolissaan kansainvälistä tasoa, Kurri kuvaili.

– Sillanpää on erittäin urheilullinen ja tunnollinen jääkiekkoilija, jossa näemme potentiaalia kahden suunnan sentteriksi KHL:ssä. Uskomme, että uudessa ympäristössä hän saa itsestään vielä aiempaakin enemmän irti, Kurri totesi.

Ridan, Mäen, Hahlin ja Ben-Amorin pelaajasopimukset ovat yksivuotisia. Peltolan, Korpikarin ja Sillanpään sopparit taas ovat kahden vuoden pituisia.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut