Jokerit kaappasi vahvistuksia Pohjois-Amerikasta! | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Jokerit on hankkinut koeajalle kaksi kovaa tekijämiestä rapakon takaa. 

 

Jokerit on napannut riveihinsä kanadalaisvahti Leland Irvingin ja jenkkihyökkääjä Phillip DeSimonen. Molemmat pelureista saapuvat seuraan kuukauden koeajalle. 

Irving on Calgaryn ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2006. Vahti on kiekkoillut pääasiassa AHL:ssä, mutta on saalistanut tililleen jo kymmenkunta NHL-ottelua. 

– Irving on ykköskierroksen varaus ja pelannut useamman vuoden AHL:ssä sekä debytoinut NHL:ssä, joten potentiaalia hänestä löytyy. Irvingistä on saatu hyvää palautetta entisiltä pelikavereilta. Nuorena maalivahtina hänellä on kova halu mennä urallaan eteenpäin, Jokereiden päävalmentaja Tomi Lämsä kuvaili seuran nettisivulla. 

Kassarista Jokerit saa oivan kirittäjän Eero Kilpeäläiselle, joka sai osakseen rajua kritiikkiä päättyneen kauden pudotuspeleissä. Suomalaisvahti loukkaantui viime viikon torstaina Färjestadia vastaan käydyssä ottelussa.

DeSimone on vuorostaan kiekkoillut AHL:ssä kahden kauden ajan. Viime vuonna amerikkalainen tehoili Albany Devilsin riveissä 44 kamppailussa lukemat 9+10=19. Hyökkääjältä löytyy myös pitkä historia Jokereiden kärkipeluri Steve Mosesin kanssa New Hampshiren yliopistossa kolmen kauden ajalta.

– DeSimone on mielenkiintoinen nimi, jolta voi odottaa hyvää panosta hyökkäyssuuntaan. Positiivinen lisä on myös ehdottomasti yhteinen historia Mosesin kanssa samasta joukkueesta, Lämsä jatkaa.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut

 

Westerlund valitsi Leijonat Tshekin EHT-turnaukseen!

HIFK-legenda Matti Murto on kuollut!

Päivän vetovihjeet!