Jokerit - KalPa 22.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko KalPan käsittämätön tappioputki Helsingissä?

Jokerit – KalPa, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,67 | 4,30 | 4,20 

 

 

Sarjataulukossa viimeisenä oleva Kuopion KalPa on hävinnyt kuusi ottelua putkeen. Viime kierroksella KalPa hävisi kotonaan Lukkoa vastaan 1-3 maalein. Nyt KalPa matkustaa Helsinkiin Jokereiden vieraaksi. Kyseessä on jääkiekon Liigan ottelutarjontaa. Tähän ottelupariin on helppo nostaa Jokerit selkeäksi ennakkosuosikiksi. Jokerit voitti viime kierroksella rakkaan paikallisvastustajansa, HIFK:n lopulta 2-4 maalein. Jokereillahan oli alla ennen paikalliskamppailua täysin käsittämätön tappio Kärpille 8-4 numeroin, mutta tosissaan nyt Jokerit nappasi arvokkaan voiton ja palasi takaisin voittojen pariin. Sarjataulukossahan Jokerit on tässä vaiheessa yhdeksäntenä, joten voittoja kipeästi kotijoukkuekin kaipaa.

Jokereita vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa, sillä Jokereiden maalivahtitilanne on ehdottomasti Liigan parhaimmistoa ja toisekseen puolustus on paperilla samalla erittäin laadukasta tasoa. Jokereiden puolustus nolasi itsensä täydellisesti Oulun reissulla, mutta sentään viime kamppailussa Jokereiden alakerta jätti itsestään huomattavasti paremman kuvan. Jokereilla näyttöhalut ovat kotiotteluiden osalta varmasti kunnossa, sillä Jokerit hävisi viimeksi kotonaan tiukassa ottelussa 1-3 maalein JYPiä vastaan. Jokereiden esitykset ovat olleet liian ailahtelevaisia ja senpä takia sijoitus sarjataulukossakin on vähän mitä sattuu.

KalPan edellinen vierasottelu Tampereella Ilvestä vastaan oli oikeastaan täynnä KalPan henkilökohtaisia virheitä. KalPa lahjoitti kotijoukkueelle muutaman maalin aivan naurettavilla omilla virheillä. Yksinkertaisesti tässä Liigassa ei ole varaa sellaisiin. KalPalla tilanne on sellainen, että edellisestä voitosta on hurjasti aikaa. Joukkueen mieliala tuskin on tässä vaiheessa lainkaan parhaalla mahdollisella tasolla. Jokerit on kotonaan selkeä suosikki ja itseasiassa Jokereiden täytyykin tästä ottelusta kolme pistettä napata.

Veikkaussivut | Tuomas