Jokerit - Kärpät 19.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Kärpät vierailee Jokereiden luona Helsingissä.

Jokerit – Kärpät, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Bet-at-homen kertoimet otteluun 2,05 | 4,20 | 2,65 

 

 

Jääkiekon Liigan kierroksen huippuottelussa Jokerit saa vieraakseen Kärpät. Kyseessä on Jokereille alkukauden neljäs ottelu, Kärpät on ehtinyt pelaamaan tähän mennessä kaksi kamppailua. Jokereiden puolustus on tällä kaudella liigan laadukkainta, sillä Jokereilla on kokoonpanossa useita maajoukkuetason puolustajia ja toisekseen Jokereilla on tällä hetkellä voittava maalivahti. Jokerit hävisi Pelicansin vieraana viimeksi, mutta toisaalta maalivahtipeliin homma ei Jokereilla kaatunut. Jokereita vastaan joukkue kuin joukkue saa melkeinpä missä tahansa ottelussa erittäin vähän maalintekotilanteita, sillä puolustus on yksinkertaisesti Jokereilla hurjaa luokkaa.

Molemmat joukkueet ovat toistaiseksi kärsineet jonkinlaisesta tehottomuudesta, vaikka niin Jokerit kuin Kärpätkin omaavat hurjasti laatua hyökkäyksessään. Jokereiden kauden ensimmäinen kotiottelu päättyi HIFK:ta vastaan voittoon 3-0 maalein, mutta toisaalta Jokerit onnistui avauserässä tekemään kolme maalia eikä sen jälkeen ainuttakaan. Kärppien tilanne ottelun alla ei ole lainkaan helppo, sillä Juhamatti Aaltonen on loukkaantuneena esimerkiksi yhdessä Ben Maxwellin kanssa. Juhamatti Aaltosen poissaolo on valtava menetys vierasjoukkueen kokoonpanolle.

Leland Irving tulee tätä menoa olemaan Liigan parhaimpia maalivahteja, mutta toisaalta myös Kärpillä maalivahtiosasto on kunnossa. Niin Jussi Rynnäs kuin Tomi Karhunen pystyvät pitämään hallussa Kärppien ykkösmaalivahdin paikkaa. Itseasiassa kaksikko onkin vuorotellut pelipaikalla European Trophyn sekä Liigassa muutaman ensimmäisen kierroksen aikana. Kaiken kaikkiaan lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan vähämaalinen kohtaaminen.

Veikkaussivut | Tuomas