VIDEO: Jokereille kanadalaisvahvistus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 18/02/2018
Jaa tämä...

Suomen oma KHL-ylpeys Helsingin Jokerit on vahvistanut rivejään uudella Pohjois-Amerikkalaisella pelaajalla.

Helsingin Jokerit on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen kanadalaishyökkääjä Pascal Pelletierin kanssa. 32 – vuotias Pelletier on pelannut KHL:ssä jo viime kaudesta lähtien. Sitä ennen miehen vyölle on kertynyt muun muassa Sveitsin liigasta, AHL:stä ja itse kuninkuusluokasta NHL:stä. Ura NHL:ssä ei kuitenkaan ole kahdesta yrityksestä huolimatta lähtenyt lentoon, ja mies on löytänyt paikkansa Euroopasta.

Viime kaudella Pelletier edusti kroatialaista Medvescak Zagrebia. Mies summasi kauden aikana tehot 16+23 ollen joukkueensa paras pistemies, ja hän oli mukana myös KHL:n tähdistöottelussa. Täksi kaudeksi hyökkääjä vaihtoi joukkuetta Admiral Vladivostokiin, mutta alkukauden 16 ottelussa kertyneet vaatimattomat tehot (0 + 4), pakottivat miehen vaihtamaan maisemaa.

Vaatimattomasta alkukaudesta huolimatta Jokereiden GM Jari Kurri on tyytyväinen tuoreeseen hankintaan. Kurri kuvailikin tuoretta pelaajaansa Jokereiden kotisivuilla olevassa tiedotteessa seuraavalla tavalla: ” Pelletier tuo lisää taitoa, ratkaisukykyä ja vaihtoehtoja hyökkäykseemme. Hän on ollut tehokas niin Pohjois-Amerikassa kuin Euroopassa pelatessaan. Uskomme, että hänestä on meille apua kevättä kohti mentäessä,”

Tässä esimerkki siitä, mihin Pelletieriä voidaan Jokereissa tarvita keväällä. Ja näitä videoita on useampikin Youtubessa!

KHL on nyt EHT:n mittaisella tauolla, ja seuraava ottelukierros pelataan 22.12, jolloin läntisen konferenssin toisella sijalla majaileva Jokerit vierailee Moskovassa Spartakin vieraana.

Peliyhtiö Nordicbet tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lue myös:

Channel One Cup: Tshekki – Suomi 17.12.2015 klo 19.30

NHL-blogi: Raskin pisteputki jatkui nollapelillä

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa