Jokerit - Lukko 1. Ottelu 20.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Lukon sauma on tänään.

Unibetin kertoimet otteluun

Unibet tarjoaa uusille pelaajille 100 € ensitalletusbonuksen >>>

Ensimmäinen puolivälieräpari on Jokerit ja Lukko. Kyseisestä sarjasta monet odottavat todellista läpihuutojuttua Jokereille ja sitä se hyvin todennäköisesti tulee olemaankin. Uskoisin, että jos Jokerit saa tänään ladottua tauluun riittävän tylyt lukemat se riittää lannistamaan raumalaiset ja loppusarja tulee olemaan Jokereiden dominointia.

Jokerit marssi tyylikkäästi runkosarjan voittoon ja vaikka joukkue onkin kärsinyt läpi kauden sekä runsaista loukkaantumisista että aiheellisista ja aiheettomista pelikielloista, niin helsinkiläiset ovat pystyneet säilyttämään pelottavan korkean tekemisen tason. Kun yhtälöön lisätään vielä voittava maalivahti Eero Kilpeläinen, jonka vire tuntui runkosarjan lopulla vain paranevan, niin ei Jokereita voi pitää minään muuna kuin selvänä ennakkosuosikkina alkavaan puolivälieräsarjaan.

Lukko raivasi tiensä puolivälieriin säälipleijareiden kautta, mikä oli joukkueelta erinomainen suoritus, kun ottaa huomioon joukkueen heikon vireen runkosarjan lopulla. Lukkoa vaivasi säälipleijareissa täsmälleen sama ongelma kuin oikeastaan koko runkosarjan ajan. Joukkueen peli ailahtelee aivan liikaa otteluiden välillä ja jopa niiden sisällä. Lisäksi joukkue on tehojen puolesta lähinnä Justin Azevedon ykkösketjun varassa, mikä on kaikkea muuta kuin optimaalinen tilanne pleijareihin lähdettäessä. Maalin suulla Petri Vehanen onnistui nostamaan tasoaan runkosarjan loppua kohden, mikä sen sijaan lupailee raumalaisille pelkästään hyvää.

Kaiken järjen mukaan Jokerit hoitaa illan ottelun ja koko sarjan leikitellen. Jos henkselit ei helsinkiläisillä pauku, niin Jokerit vie tänään ja myös kolme seuraavaa ottelua.

Veikkaussivut | Oskari