Jokerit - Lukko 3. Ottelu 23.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Lukko yllätysten tehtailua?

Jokereiden pitää parantaa, jos mielivät mitalipeleihin tänä vuonna mennä. Tänään mennään jo parempaan suuntaan, mutta mennäänkö riittävästi?

Betssonin kautta tasuria lappuun ja viikonlopun viettoon! >>>

Lukko yllätti Jokerit edellisessä ottelussa täysin. Todennäköisesti kukaan ei osannut odottaa, että runkosarjan voittaja ottaa 10. sijoittuneelta Lukolta puolivälierissä 5-2 kuokkaan. Silti niin vain pääsi käymään.

Jokerit ei ollut valmis edellisessä ottelussa. Joukkue jäi jyrän nimeltä Justin Azevedo alle. Helsinkiläisten puolustus oli aseeton Lukon supertähden edessä, tämän pitäisi tänään muuttua tai raumalaiset kääntävät sarjan suunnan itselleen, mikä olisi ehdottomasti kauden suurin yllätys. Jokereiden pitää parantaa erikoistilannepelaamista. Lukolla se rullasi edellisessä ottelussa kuin unelma, Jokereilla se oli aivan sekaisin. Pleijareissa erikoistilanteiden  tärkeys korostuu äärimmilleen, joten jos Jokerit ei saa omaansa kuntoon ovat helsinkiläiset ongelmissa.

Lukko pelasi erinomaisen pelin edellisessä ottelussa. Kentän näkyvin hahmo oli tietenkin 3+1 tehot latonut Justin ”Avokado” Azevedo. Miehen ruuti on kuivaa ja sihti kohdillaan, joten voidaankin helposti julistaa mies toistaiseksi pleijareiden kovimmaksi onnistujaksi. Lukon erikoistilannepelaaminen toimi hienosti edellismatsissa ja jos raumalaiset onnistuvat pitämään tätä yllä, ovat he vahvoilla tänäänkin. Helsingissä paine on aivan erilainen, kotijoukkueen ”kohtalaisen” fanaattisen fanijoukon edessä, mutta jos RD:n suojatit pystyvät tänään suoriutumaan voiton arvoisesti, ovat he erittäin vahvoilla sarjan suhteen.

Tänään pelataan pitkän kaavan kautta. Lappuun risti ja Lukolle voitto jatkoajalla.

Veikkaussivut | Oskari