Jokerit - Lukko 26.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Jokerit voittojen parissa Lukkoa vastaan?

Jokerit – Lukko, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,65 | 4,40 | 4,25 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, tänään tiedossa on kolme kamppailua tärkeistä pisteistä. Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä vieraaksi saapuva Rauman Lukko. Sarjataulukossa Jokerit on tällä hetkellä kuudentena, kun taas Lukon alkukausi on ollut kurjaa seurattavaa – sijoitus on toiseksi viimeisenä. Jokereille maalinteko oli alkukaudesta äärimmäisen vaikeaa, mutta Teuvo Teräväisen palattua Helsinkiin Jokerit onnistui heti nappaamaan voiton HPK:ta vastaan ja toisekseen Lukko painii vielä suurempien maalinteko-ongelmien kanssa. On täysin käsittämätöntä, että Lukko on alkukaudella viimeistellyt vain seitsemän maalia! Ei ole siis ihme, että varsinaisella peliajalla Lukko on onnistunut voittamaan tasan yhden kerran.

Jokerit on varmasti äärimmäisen näyttöhaluinen nimenomaan juuri tänään, sillä kaikki muistavat viime kevään tapahtumat – Lukko lähetti Jokerit kesälomille. Moni muistaa myös tämän kauden alun, kun Lukko voitti kotonaan Jokerit ja voittomaalihan tapahtui aivan ottelun lopussa. Nyt on Jokereilla takaisinmaksun aika. Jokerithan puolustaa erittäin hyvin tiiviisti sekä tehokkaasti, mutta nyt olisi syytä saada onnistumisia myös toisessa päässä. Tänään siihen tarjoutuukin hieno tilaisuus.

Jokerit omaa Liigan parhaimman puolustuksen paperilla ja toisekseen Teuvo Teräväisen palattua Helsinkiin Jokerien hyökkäyskin pitäisi tosissaan palata takaisin elävien kirjoihin. Materiaaliltaan Jokerit on niin laadukas, että tällä hetkellä Lukolla tuskin on realistisia mahdollisuuksia vierasvoittoa ajatellakaan – varsinkaan tämän hetken hyökkäystyöskentelyllä. Lukolta ovat myös ottelusta sivussa useat tärkeät pelaajat. Sivussa ovat esimerkiksi Matt Generous, Jarkko Kauvosaari sekä Teemu Nurmi.

Veikkaussivut | Tuomas