Jokerit - Lukko 5. Ottelu 27.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Kilpeläinen Narrien maalilla?

Sori vaan Hjallis, mutta ei tänäkään vuonna vaan riittänyt.

Betssonilta Lukolle aivan älytön kerroin ehdottomasti kiinni! Uusille pelaajille 100€:n bonari! >>>

Sarja on ollut erittäin yksipuolinen. Jokerit on ollut paikoitellen jopa dominoiva, mutta raumalaisia tämä ei tunnu kiinnostavan. Sarja on tänään katkolla Lukolle.

Jokereita alkaa käydä jo hieman sääliksi. Joukkue lähti kauteen selvästi kovimmalla pelaajamateriaalilla. NHL:n työsulun aikana joukkue vahvistui entisestään ja pystyi jatkamaan hyvällä tasollaan Erik Karlssonin poistuttuakkin. Runkosarjan voitto todella pitkän ajan jälkeen oli joukkueelta hieno suoritus ja Jokerit -fanien suunnalta kuului 4-0 naureskelua, kun selvisi, että vastaan puolivälierissä asettuu Rauman Lukko. Vahingoniloisempi kaveri saattaisi revitellä nykytilannetta loputtomiin. Puolivälieräsarjassa joukkue on kaatunut tehottomuuteen, Petri Vehaseen, Justin Azevedoon ja erityisesti Eero Kilpeläiseen. Kilpeläinen on ollut luvattoman huono. Myös Lämsä ja Valtonen saavat katsoa peiliin, koska eivät reagoineet Eeron sulamiseen aiemmin. Tänään ei ole vielä kokoonpanoja julkaistu, mutta epäilen suuresti, että helsinkiläisten maalilla pelaa tänään Frans Tuohimaa.

Lukko pelaa RD:n näköistä kiekkoa. Riston one-linereista ehkä paras on: ”Ei tarvitse olla maailman paras, riittää kun on paras paikallaolijoista.” Tähän kiteytyy varsin hyvin se, kuinka Lukko on pelannut Jokereita vastaan. Lukko ei pärjäisi Jokereille kiekkokontrollipelissä, joten miksi siis lähteä siihen? Lukko puolustaa ykkössektoriaan kuin raivopäinen ja ohjaa Jokereiden supertähdet pyörimään kulmiin. Petri Vehasen game-saverit ja Justin Azevedon naurettavan kova viimeistelytehokkuus harvoista maalipaikoista hoitavat loput. Lukko on myös saanut aikaan sen, että turhautuminen on ruvennut hiipimään helsinkiläisten mieliin. Nämä kaikki seikat huomioon ottaen Lukko on vahvoilla myös tänään.

Lukko käy lyömässä viimeisen naulan Jokereiden arkkuun tänään Helsingissä.

Veikkaussivut | Oskari