Jokerit - Lukko 4.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/04/2013
Jaa tämä...

Pysyvätkö Jokereiden ajatukset Lukkoa vastaan oikeissa asioissa?

Jokerit – Lukko, merkki 2, kerroin 3,40 Betsson
Jokerit – Lukko ML, merkki 2, kerroin 2,50 Bet365

Betssonin kertoimet otteluun 1,86 | 4,20 | 3,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään yksi ottelu, Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä Raumaalta vieraaksi saapuva Lukko. Sarjataulukossa Jokerit on kuudentena, kun taas Lukko löytyy seitsemänneltä sijalta. Tänään Lukko nousee tässä kohteessa erinomaiseksi pelivalinnaksi. Lukko hävisi edellisellä kierroksella JYPille 0-3 maalein, mutta viidestä edellisestä ottelustaan raumaalaiset ovat saalistaneet neljä voittoa. Lukko on ollut kaiken kaikkiaan viime kierrosten aikana mahtavassa pelivireessä, vaikka JYP olikin viimeksi selkeästi raumaalaisia edellä. Ennen JYPiä vastaan käytyä ottelua Lukko viimeisteli kahteen otteluun vaatimattomasti yhdeksän maalia. Risto Dufva on kertonut haastatteluissa, että Lukon pelivarmuus on löytynyt hyvälle tasolle ja sitä kautta esimerkiksi erikoistilannepelaaminen on myös noussut Liigan parhaimmistoon kuuluville sijoituksille. Petteri Nummelin ei tänäänkään vielä pelaa Lukon kokoonpanossa, mutta toisaalta tuskinpa sillä loppupeleissä on suurtakaan merkitystä.

Jokerit pelaa tällä viikolla toisen kotiottelun putkeen, sillä maanantaina helsinkiläisryhmä hävisi Kärppien isäntänä 1-2 numeroin. Jokereiden tilanne tämän ottelun alla on suhteellisen vaikea, sillä Erkka Westerlund on nimitetty tulevaksi Jokereiden päävalmentajaksi – kuinka paljon se tulee sekoittamaan kotijoukkueen lähtökohtia tähän otteluun? Keskittyykö Jokerit tällä hetkellä enemmän tulevaan KHL-pestiin vai nykyiseen Liigaan? Jokereiden loukkaantumislista on samalla myös erittäin synkkä. Antti-Jussi Niemi tekee kylläkin tänään paluun Jokereiden kokoonpanoon, mutta muuten kotijoukkueelta sivussa ovat tärkeistä pelaajista esimerkiksi Ossi Väänänen, Steve Moses, Antti Tyrväinen, Matti Lamberg, Teemu Eronen sekä Saku Salminen.

Jokerit on tällä hetkellä suuren mediakohun keskellä, joten siinä mielessä on mielenkiintoista nähdä, että kuinka hyvän työrauhan Jokereiden nykyinen valmennuskaksikko saa tätä ottelua ajatellen. Millään tavalla tilannehan ei ole nykyisen valmennuskaksikon osalta parasta mahdollista nähnytkään. Jokerithan tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta neljä edellistä ottelua ovat kaiken kaikkiaan tuottaneet helsinkiläisille vain yhden voiton. Jokereilla on alkanut olemaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia maalinteon kanssa, mutta toisaalta eihän yksikään seura tässä Liigassa kestä näin valtavia loukkaantumismääriä kuin mitä Jokereilla on. Lukko nousee kaiken kaikkiaan erinomaiseksi pelikohteeksi.

Veikkaussivut | Tuomas