Jokereiden kannattajille rangaistus KHL:n suunnalta?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Jokereiden kannattajat ottavat kantaa seurajohtoa kohtaan.

Osa Jokerien kannattajista käytti eilen pelatussa jääkiekon KHL:n pudotuspelien avauskierroksen ensimmäisessä osaottelussa t-paitoja, joiden tulkittiin olevan kannanotto Roman Rotenbergiä vastaan. Hartwall Arenan pääomistaja ja Jokerien osaomistaja ei ole ollut viime aikoina kannattajien suosiossa.

– KHL:n säännöt kieltävät poliittiset ja henkilöön kohdistuvat viestit katsomoissa. Ottelun järjestäjänä meidän on valvottava, että KHL:n sääntöjä noudatetaan. Aivan sama sääntö on NHL:ssä. KHL:n säännöt on kopioitu lähes yksi yhteen NHL:stä, Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen kertoi.

Suomen laki estää Jokereita määräämästä, millaisia vaatteita ihmiset käyttävät kiekko-otteluissa. Myös helsinkiläisten toimitusjohtaja ottaa asian esille.

– Emme ole liian puritaanisia, ja Suomessa on ja pitää olla sananvapaus. Toisaalta meidän pitää myös noudattaa KHL:n sääntöjä. Suurin osa faneista ymmärsi tilanteemme, eivät fanit ole pahantahtoisia meitä kohtaan. Totta kai faneilla pitää olla joku varaventtiili näkemystensä ilmaisemiseen, hän jatkoi.

Viime viikon tiistaina pelattu ottelu SKA Pietaria vastaan oli kamppailu, joka on saanut tilanteen tähän pisteeseen. SKA Pietarin avausmaalin jälkeen Hartwall Areenalla soitettiin nimittäin pietarilaisjoukkueen maalilaulu. Taustalla oli enemmän tai vähemmän Rotenberg, joka on vahvasti SKA Pietarin miehiä.

Jokerit on varautunut siihen, että KHL rankaisee helsinkiläistyhmää kannattajien paitojen takia.

– Vähän siltä näyttää, että jotkut sakot sieltä tulee. Jos tulee, niin reklamoimme sakoista. Emme ole huolissamme, Kohonen päätti.

Peliyhtiö Bet365 tarjoaa jääkiekkosarjoihin erinomaiset kertoimet ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: St.Louis Bluesin avainpelaaja pitkään sivussa
VIDEO: Pittsburgh-puolustajalle harvinainen jäähy väärästä mailasta

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa