Jokerit - SaiPa 14.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jokerit saa Liigan kärkiottelussa vieraita Lappeenrannasta.

Jokerit – SaiPa, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,83 | 4,20 | 3,45

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua, Helsingissä yhteen iskevät varsin mielenkiintoisessa kamppailussa Jokerit sekä vieraaksi saapuva Lappeenrannan SaiPa. Sarjataulukossa tällä hetkellä Jokerit on viidennellä sijalla, kun taas SaiPa löytyy peräti toiselta sijalta. SaiPa ei ole pelannut maajoukkuetauon jälkeen vielä otteluakaan, joten vierasjoukkueen pelituntuma ei voi olla kohdallaan. Jokerithan pelasi jo tiistaina Bluesia vastaan, mutta lopulta hävisi sen tiukan taiston jälkeen 2-3 numeroin. Joka tapauksessa ennen tiistaita Jokerit oli vaatimattomasti kuuden ottelun voittoputkessa, joten paljon oikeita asioita kotijoukkue on tehnyt edellisten viikkojen aikana. Steve Mosesin loppukauden poissaolo on erittäin merkittävä asia Jokereiden kannalta, mutta toisaalta tuskinpa Jokereiden laiva tulee yhteen mieheen kaatumaan.

SaiPa tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena, mutta vieraissa lappeenrantaisilla oli ennen taukoa erittäin vaikeaa! Tarkemmin sanottuna SaiPa on neljästä edellisestä vierasottelustaan pystynyt saalistamaan vain yhden voiton. Edellisessä vierasottelussa SaiPa hävisi Tapparaa vastaan 3-1 maalein. Kaiken kaikkiaan SaiPa on ollut erittäin hyvä oikeastaan läpi alkukauden, mutta tosissaan viime ottelut vieraissa ovat sujuneet heikosti. SaiPa on ollut lyhyesti sanottuna kylläkin muuten tasainen suorittaja, mutta faktaahan on sekin, että ilman Jussi Markkasta SaiPa ei olisi missään tapauksessa sarjataulukossa kolmen kärjessä. Jussi Markkanen on monessa ottelussa lähes yksin pitänyt SaiPaa pystyssä.

Jokereiden sairaslista ei ole missään tapauksessa kaunista katsottavaa, mutta toisaalta kotijoukkue jätti itsestään erittäin hyvän kuvan ennen maajoukkuetaukoa – uskoa on ehdottomasti siispä siihen, että Jokerit tulee tässä ottelussa jatkamaan lappeenrantalaisten heikkoa vieraspelaamista. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Helsingissä päättyi Jokereiden voittoon 3-1 maalein, mutta kolmesta viime Helsingin reissusta SaiPalla on alla sentään kuitenkin kaksi voittoa. SaiPa on ajoittain liikaa Jussi Markkasen varassa. Jokerit tulee jatkamaan tänään loukkaantumisista huolimatta hyvää virettään. Kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas