Jokerit solmi peliyhtiön kanssa seurahistorian suurimman yhteistyösopimuksen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/04/2014
Jaa tämä...

Helsingin Jokerit julkisti keskiviikkona uuden sponsorinsa KHL-jäille.

KHL-liigaan ensi kaudeksi siirtyvä Jokerit on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Suomessa erittäin suureen suosioon nousseen peliyhtiön NordicBetin kanssa. NordicBet on Internetissä toimiva sivusto, jonka tarjonnasta löytyy urheiluvedonlyöntiä, nettipokeria, -kasinoa, bingoa sekä monia muita erilaisia pelejä.

Yhtiö toimialue ulottuu muun muassa Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Kyseessä on suurin yksittäinen yhteistyösopimus koko Jokerien seurahistoriassa. Sopimus käsittää Jokereiden vieraspelipaidat, vieraspelien yhteydessä tehtävät markkinointitoimenpiteet sekä muun Suomen rajojen ulkopuolella toteutettavan markkinointiyhteistyön, kuten tapahtumat.

– NordicBet on tunnettuna ja luotettavana toimijana Jokereille mieluisa ja luonteva kumppani. Olemme iloisia voidessamme solmia NordicBetin kanssa sopimuksen, josta molemmat osapuolet voivat ammentaa voimavaroja omaan toimintaansa, Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Solmitty yhteistyösopimus on hyvä esimerkki siitä, miten mielenkiinto Jokereita kohtaan on kasvanut yritysten keskuudessa, Kohonen jatkoi.

Sopimuksen kunniaksi mahtava tarjous!

Avaa uusi tili ja saat lipun Jokereiden ensimmäiseen KHL-kotiotteluun!

1000 nopeinta tallettajaa saa lipun Jokereiden ensimmäiseen KHL-kotiotteluun Hartwall Areenalle. Tämän lisäksi Nordicbet antaa 10€ ilmaista pelirahaa. Edut saat, kun käytät JOKERIT1 koodia tehdessäsi ensimmäistä talletusta.

Toimi nopeasti!

Myös NordicBetin vanhoilla asiakkailla on mahdollisuus päästä käsiksi palkintoihin! Koska KHL-kausi ei ole vielä alkanut, Nordicbet arpoo jokaisen vähintään 5 jalkapallon MM-jackpot -kuponkia täyttäneiden kesken viisi Jokereiden Club Seat -kotikausikorttia (arvo 1020€/kpl).

Päävoittona jalkapallon MM-Jackpotissa on huikea miljoona euroa! Veikkaa 1X2 -ottelutulokset kaikista alkulohkojen matseista ja voit olla miljonääri!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut