jokerit sochi khl pudotuspelit veikkaussivut

Lauantai 3.3. Jokerit - Sotshi. Vierasyllätystä ilmassa? Betsaa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 03/02/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Jokerit hävisi oletetusti ottelun Riikan Dynamoa vastaan, mutta ne tosipelit alkavat vasta nyt. Pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu HK Sotshi, josta on muodostunut Narreille todellinen peikko. Jokerit on kaatanut tämän joukkueen viimeksi vuonna 2014, miten se aikoo kaataa joukkueen nyt neljä kertaa seitsemässä pelissä?

 Kyllä, totta se on. Viimeisin Jokereiden voitto HK Sotsista on päivätty päivämäärälle 8.9.2014. Sen jälkeen Jokerit on kohdannut Sotshin neljä kertaa kotijoukkueena ja kaikista näistä on tullut niukempi tai isompi tappio. Lähimmäksi voittoa Jokerit on päässyt 2016 lokakuussa, jolloin Sochi vei pinnat vasta jatkoajalla. Kotikaukalossa sama laulu, Jokerit voitti ensimmäisen pelatun ystävyysottelun, sen jälkeen kyyti on ollut kylmää. Niukkoja, muutaman maalin tappioita. Mutta paino sanalla tappio. Miten Jokerit kääntää tämän tilastokummajaisen nyt itselleen? Sillä on seitsemän peliä aikaa näyttää että tilastot on aina tilastoja.

Valmista varmasti on, mutta kumpi on valmiimpi? Tasoitusvedolla betsejä vieraille?

Kumpikin joukkue lähtee oudoista asetelmista pelaamaan pudotuspelejä, alla on pitkän tauon jälkeen vain pari kunnon peliä. Toki Sochi pelasi tauon aikana neljä ystävyysottelua ja piti pelikuntoa yllä, Jokerit lepäsi laakereillaan. Toki iso osa pelaajista oli maajoukkueiden mukana olympialaisissa, mutta silti. Nyt on saatava karstat heti koneesta pudotuspelien aluksi, alkava viikonloppu tulee näyttelemään suurta roolia siihen onko Jokereiden kausi jälleen floppi vai voiko tästä oikeasti syntyä jotain.

Toiveet Eeli Tolvasessa

Jokereiden isoin tykki Tolvanen on paljon vartijana. Miten nuorukaiseen vaikuttavat huhut lähdöstä NHL:ään heti KHL-kauden päätyttyä? KHL kausi voi pahimmassa tapauksessa olla jo viikon päästä ohi, tai sitten siihen menee vähän pidempään. Samanlaista lepsuilua ei sallita Jokereilta mitä on nyt kahdessa viimeisessä pelissä esiintynyt, liikaa ei kannata tuijottaa tai leijailla SKA-voitolla, siellä pelasi B-joukkue Jokereita vastaan.

Ottelun kertoimet ovat vahvasti Jokeri-laumalle, Nordicbet lupailee vain 1.50 kerrointa Jokerivoitosta. Sochille kerroin onkin sitten reilusti yli 5.00, nyt se nähdään jatkuuko Sochi-kirous edelleen. Tasoitusvedolla Sochi-voiton saa pelattavaksi, vaikka täytyy nyt toivoa että Narripakka tämän hoitaa, vaikka sitten maalin erolla. Olisihan se häpeällistä hävitä himassa kun kaiken piti olla niin hyvin? Tekeekö Eeli Tolvanen maalin, kaksi vai kolme? Lyö vetoa!

Henkistä shakkia? Jalosen joukkue jatkoon neljällä vai seitsemällä siirrolla?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot