Jokerit - TPS 13.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Onko Jokereiden vuoro tehdä TPS:ästä selvää jälkeä?

Jokerit – TPS, merkki 1, kerroin 1,60 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,60 | 4,50 | 4,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kaksi ottelua, tällä kertaa laatu korvaa määrän ja tiedossa onkin melkoisen jännittävä ilta suomalaisen huippukiekon parissa. Helsingissä yhteen iskevät Jokerit sekä Turusta vieraaksi saapuva TPS. Ottelu tullaan lähettämään Nelonen Prolla suorana lähetyksenä. Heti alkuun voidaan todeta kaksi faktaa. Ensimmäinen fakta on se, että Petri Varista juhlistetaan ennen ottelun alkua. Toinen fakta on se, että Jokereiden on tänään napattava täydet pisteet, vaikka kotijoukkueen pukukopissa tilanne on enemmän kuin suoraan sanottuna naurettava. Jokereiden pelaajat ovat ilmoittaneet haluavansa eroon Tomi Lämsästä. Mistä tämä kertoo? Tämä kertoo siitä, että Jokerit on hyvin haavoittuvaisessa tilassa. Jokereiden kannalta lukuisat loukkaantumiset eivät tilannetta helpota, mutta toisaalta helsinkiläisten onni onnettomuudessa on siinä, että tänään vastaan asettuu TPS – joukkue, joka on käytännössä heittänyt hanskat tiskiin. Joka tapauksessa Jokereilta sivussa tänään ovat esimerkiksi Jeremy Dehner, Ossi Väänänen, Antti Tyrväinen, Steve Moses, Saku Salminen sekä Matti Lamberg. Jokereiden kannalta hieno asia on se, että Janne Lahti pelaa jälleen tässä ottelussa kotijoukkueen kokoonpanossa.

Sarjajumbo TPS:n tilanteesta kertoo paljon se, että vierasjoukkue ei ole marraskuun alun jälkeen voittanut varsinaisella peliajalla otteluakaan! TPS on laittanut useita parhaimpia pelaajiaan myyntiin. Esimerkiksi Francis Paré ehdittiin jo kauppaamaan Idän suuntaan. Todennäköisesti lisää myyntejä on tulossa esimerkiksi joulutauon aikana. Kai Suikkanen on ehdottomasti Liigan parhaimpia valmentajia, mutta valitettavasti Kai Suikkanen alkaa olla lähes mahdottoman tehtävän edessä. TPS:n pelaajat ovat läpi kauden tehneet jäällä mitä ovat itse halunneet. Brian Willsie on tässä ottelussa tekemässä paluuta vierasjoukkueen kokoonpanoon, mutta toisaalta vierasjoukkueen suurin ongelma lienee siinä, että uskooko pelaajat enään mahdollisuuksiin nousta tästä suosta takaisin kuiville? Väitän, että osa uskoo, osa ei.

Jos tässä ottelussa kohtaisivat Jokerit ja mikä tahansa muu seura kuin TPS tai Pelicans, lähdettäisiin ehdottomasti pelaamaan Jokereita vastaan, mutta tällä kerralla on syytä uskoa, että Jokerit pystyy surkean turkulaisvieraan kaatamaan. Jokereiden tilanne pukukopissa on vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta toisaalta jokainen Jokeriorganisaatiossa ovat ammattilaisia. Tai niin he väittävät. Katsotaan, että pystyvätkö ammattilaiset hoitamaan tämänkin vastoinkäymisen ilman, että siitä levitetään mediassa juttua toisensa perään. Jokereille maalinteko on ollut kaiken kaikkiaan vaikeaa, mutta toisaalta tänään Jokereiden on hinnalla millä hyvänsä voitettava tai muuten tilanne pahentuu entisestään.

Veikkaussivut | Tuomas