Jokereille tappio KHL:n huippuottelussa!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/04/2015
Jaa tämä...

Helsinkiläisseuralle huippuottelussa niukka tappio.

Sunnuntaina jääkiekon KHL:ssä vuorossa on kuuden ottelun mittainen kattaus. Suomalaisittain viikonloppu sai ikävän päätöksen, sillä Helsingin Jokerit koki kotonaan tappion TsSKA Moskovalle maalein 1-3.

Ensimmäisen erän alku oli Jokereiden kannalta heikko, sillä jo toisen peliminuutin aikana TsSKA Moskova onnistui maalinteossa. Helsinkiläiset hävisivät omalla puolustusalueella kaksinkamppailun Grigori Paninille. Viivasta pelattu tilanne päättyi Jevgeni Korotkovin täyosumaan.

Myös Jokereilla oli ensimmäisessä erässä tilaisuuksia avausmaalin tekoon. TsSKA Moskovan maalivahti Ilja Sorokin venyi komeaan pelastukseen selvittäessään Brandon Kozunin läpiajoa. Lisäksi Ville Lajunen laukoi kiekon kertaalleen ylärimaan.

Toinen erä oli jäähyjen suhteen lähes järkyttävä, sillä Jokerit sai istua jäähyllä valtavan minuuttimäärän TsSKA Moskova sai pelata jopa kahden miehenkin ylivoimalla, mutta punakeltaiset eivät kokeneet takaiskumaalia.

Toisessa erässä nähtiin Jokereiden ensimmäinen maali. Peter Regin lähetti Petteri Wirtasen maalintekoon alivoimalla. Rannelaukaus toi Wirtaselle samalla kauden avausmaalin.

Ratkaisu kolmannen erän alussa

Kolmannen erän alku oli Jokereille jälleen hankala. TsSKA Moskova siirtyi toisen kerran ottelussa johtoon, kun kiekko livahti Geoff Plattille, joka oli maalin etutolpalla. Hän vei samantien moskovalaiset johtoon. Tilanteessa oli kieltämättä myös onnea matkassa.

Lopulta Plattin osuma oli ratkaiseva. Vierasjoukkue pystyi jäädyttämään tilanteen, eikä Jokereiden takaa-ajosta tullut lopulta valmista. Simon Hjalmarsson viimeisteli vielä tyhjään kotijoukkueen maaliin kolmannen osuman.

Ottelussa oli yleisöä 10455 katsojaa.

KHL:ssä pelataan sunnuntai-iltana vielä kaksi ottelua. Medvescak Zagreb kohtaa kotonaan Salavat Ufan ja Slovan Bratislavan vastustajana toimii Magnitogorsk.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa Suomen korkeimmalle sarjatasolle loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella. Osallistu kilpailuun ja ole mukana kymmenien mahtavien palkintojen arvonnassa!

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Mikko Rantanen on pääsemässä heti NHL-jäille!