Tulikuuma Jokinen nousi pudotuspelien maalipörssin kärkeen - Katso video! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/08/2014
Jaa tämä...

Jussi Jokinen iski keskiviikkoyönä jo käynnissä olevien pudotuspelien kuudennen täysosumansa.

Jussi Jokisen huima pisteputki ei suostu loppumaan. Pudotuspelien alussa ilmiliekkeihin roihahtanut suomalaishyökkääjä kasvatti tehtailemallaan täysosumalla pisteputkensa jo kahdeksan ottelun mittaiseksi. Miehen maaliputki taas on kestänyt toistaiseksi kolme ottelua.

Kun pelaajan maila on tulikuumassa kunnossa, löytyy kiekko verkon perille usein mitä ihmeellisimmin tavoin. Näin kävi myös Jokiselle, kun pudotuspelien kuudes maali oli aikamoinen vahinkopomppu.

Hyökkääjä käänsi kiekon laidasta maalille ja peliväline kimposi Rangers-vahti Henrik Lundqvistin edessä päivystäneen Marc Staalin luistimesta verkon perukoille. Kyseinen 3-2-osuma jäi myös ottelun voittomaaliksi.

– Tietenkin, jos ampuu maalille, toivoo saavansa paluukiekon tai että siellä on kaveri. Joskus se voi mennä omasta pelaajasta sisään. Hyviä asioita tapahtuu, kun heittää kiekkoja maalille, Jokinen kuvaili maaliaan NHL.comille.

Osuma nosti Jokisen pudotuspelien maalipörssin jaetulle ykköspaikalle yhdessä Los Angeles Kingsia edustavan Marian Gaborikin kanssa. Voittomaaleja Jokinen on tehtaillut toistaiseksi kolme, ja tämäkin lukema oikeuttaa voittomaalipörssissä jaetulle kärkipaikalle. Myös Chicago Blackhawksin Jonathan Toewsilla on tilillään kolme voitto-osumaa.

Katso Jokisen osuma tästä!

Ja tsekkaa ottelun huippuhetket kokonaisuudessaan tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut