Video: Jokinen sai tutkaparinsa takaisin - heti heilahti! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Evgeny Malkin teki tehokkaan paluun Pittsburgh Penguinsin kokoonpanoon Jussi Jokisen vierelle.

Pittsburgh Penguinsin supertähti Evgeny Malkin joutui huilaamaan peräti 11 ottelua runkosarjan lopulla. Venäläistaituria vaivasi jalkavamma, joka saatiin pelikuntoon sopivasti pudotuspelien kynnyksellä.

Malkin palasikin tositoimiin heti pudotuspelien alkajaisiksi, kun Penguins alkoi ratkomaan jatkopaikkaa Columbus Blue Jacketsin kanssa. Sentteri sai vierelleen tutun tutkaparin, sillä hänet istutettiin samaan ketjuun Jussi Jokisen kanssa. Kaksikko teki tuhojaan runkosarjan aikana useaan otteeseen.

Ja hommahan sujui samalla kaavalla myös pudotuspelien avausottelussa. Jokinen pääsi viimeistelemään Penguinsin avausmaalin Blue Jackets -puolustuksen keskeltä Malkinin hoitaessa tarjoilupuolen millintarkalla syötöllään.

Jokisen maalin toinen syöttöpiste merkattiin Olli Määtälle.

– Tiedän, että osaa tehdä tuollaisia syöttöjä ja olen tehnyt niistä paljon maaleja tänä vuonna. Minä luen peliä, annan sen kehittyä ja hyppään aukkoon. Tiedän, että hän löytää minut ja se oli meille iso maali, Jokinen kommentoi Penguinsin verkkosivuilla.

Jokisen, Malkinin ja James Nealin muodostama huippukenttä loikin vaarallisia maalipaikkoja läpi ottelun.

– Meidän pelaamisessa oli paljon itseluottamusta ennen kuin ”Geno” loukkaantui ja mielestäni pystyimme samaan. Meillä oli todella hyviä paikkoja kolmannessa erässä. Meistä tuntui ketjuna hyvältä, Jokinen sanoi.

Katso Jokisen viimeistelemä osuma tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut