Jokipojat - Jukurit 18.12.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jukurit uuden valmentajan alaisuudessa Jokipoikien vieraaksi.

Jokipojat – Jukurit, merkki 1, kerroin 2,25 PAF
Jokipojat – Jukurit ML, merkki 1, kerroin 1,80 Expekt

PAFin kertoimet otteluun 2,25 | 4,30 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Mestiksessä pelataan tänään viidellä pelipaikkakunnalla, kierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Joensuussa Jokipoikien sekä Jukureiden iskiessä yhteen. Sarjataulukossa Jokipojat on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Jukurit löytyy neljänneltä sijalta. Jukureiden tilanne ottelun alla ei ole helppo, sillä viisi edellistä ottelua ovat mikkeliläisille tuottaneet vain kaksi voittoa. Edellisellä kierroksella KooKoo voitti Jukurit 3-1 maalein. Jukureille maalinteko on alkanut tuottamaan yhä suurempia ja suurempia ongelmia. Viidestä edellisestä vierasottelustaan peräti neljä hävinnyt Jukurit on varsinkin vieraissa maalinteon suhteen ollut suurissa ongelmissa.

Jokipojat tunnetaan normaalisti suhteellisen vahvana kotijoukkueena – kolme edellistä kotiottelua ovatkin Jokipojille tuottaneet kaksi voittoa. Edellisessä ottelussaan Jokipojat hävisi Sportin vieraana jatkojen päätteeksi 3-2 maalein, mutta paljon hyvää jäi käteen tuosta ottelusta joensuulaisten kannalta. Jokipoikien puolustus on pystynyt pitämään viime aikoina vastustajansa hyvin poissa laadukkaista maalintekopaikoista ja näin ollen Sportin vieraanakin Jokipojat venyi arvokkaaseen pisteeseen. Kolmeen edelliseen kotiotteluun vain yhdessä Jokipojille ollaan tehty ottelua kohden enemmän kuin yksi maali, joten on helpppoa luvata Jukureiden maalinteko-ongelmien jatkuvan myös tänään.

Jukureiden tilanne on viime aikoina ollut paljon mediassa esillä eikä vierasjoukkueen tilannetta loukkaantumiset ainakaan helpota. Varmuudella Jukureiden kokoonpanosta sivussa ovat Toni Hyvärinen, Jani Forsström sekä Joonas Kalliola. Sarvipäiden kokoonpanoon paluun puolestaan tekee Patrik Lostedt. Antti Pennanen tulee tänään joutumaan vierasjoukkueen päävalmentajan tehtävissä tiukkaan paikkaan. Tämä on ensimmäinen ottelu Jukureiden uudelle päävalmentajalle. Jokipoikien vahva puolustuspelaaminen tulee aiheuttamaan niin suuria ongelmia Jukureille, että kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Jukureiden vieraspeliesitykset ovat olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia.

Veikkaussivut | Tuomas