Jokipojat - KooKoo 18.9.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko KooKoo arvokasta vierasvoittoa Joensuusta?

Jokipojat – KooKoo, merkki 2, kerroin 
Jokipojat – KooKoo ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,55 | 4,50 | 2,10 

 

 

Jääkiekon Mestiksen ottelussa yhteen iskevät Jokipojat sekä vieraaksi saapuva KooKoo. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden kolmas ottelu. Jokipojat on tähän mennessä hävinnyt vieraissa Hokkia vastaan 4-3 maalein sekä kotonaan 2-6 lukemin Jukureita vastaan. Hokin puolustus on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussa kauniisti sanottuna umpisurkea, sillä kymmenen tehtyä maalia on omiin yksinkertaisesti aivan liikaa. Materiaaliltaan Jokipojat on sinänsä laadukas ja omaa merkittävän kotiedun, mutta kahden ensimmäisen ottelun perusteella Jokipoikien kannattajille tiedossa voi olla vielä pitkä kausi.

KooKoo kävi ensimmäisellä vierasreissulla heti kauden avauksessa HCK:ta vastaan häviten hurjan taistelun päätteeksi ottelun 5-4 maalein. KooKoon peliesityksessä oli paljon jo hyvää HCK:ta vastaan ja se vain vahvistui viimeksi, kun KooKoo murskasi kotonaan 4-1 lukemin vieraaksi saapuneen JYP-Akatemian. KooKoo on kahdessa ensimmäisessä ottelussa tehnyt kahdeksan maalia ja sitä voidaankin pitää erinomaisena suorituksena. KooKoolla olisi ollut kaikki mahdollisuudet napata pisteitä mukaansa myös HCK:n vieraana.

KooKoo voitti joukkueiden harjoitusottelun juuri ennen kauden alkua, toisaalta Jokipojat on ollut aikaisemmin KooKoolle vaikea vastustaja. Lähtökohtaisesti Jokipoikien kotietu tekee ottelusta hankalasti ennustettavan, mutta materiaalinsa sekä etenkin laadukkaan hyökkäyksensä osalta KooKoo on lähellä vierasvoiton nappaamista. Jokipoikien tilanne ei todellakaan vaikuta helpolta.

Veikkaussivut | Tuomas