Jokipojat - Peliitat 9.10.2013 | Mestis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/09/2013
Jaa tämä...

Jatkuuko Jokipoikien vahva kotivire Peliittoja vastaan?

Jokipojat – Peliitat, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,55 | 4,75 | 4,00 

 

 

Jääkiekon Mestiksen ottelutarjontaa, Joensuussa yhteen iskevät Jokipojat sekä vieraaksi saapuva Peliitat. Sarjataulukossa Jokipojat on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Peliitat löytyy puolestaan toiseksi viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välillä on selkeä ero alkukauden osalta, vaikka sarjataulukossa myös Jokipojat on yllättävänkin heikolla sijoituksella. Jokipojat avasi kautensa erittäin huonosti häviämällä 2-6 maalein Jukureita vastaan, mutta sen jälkeen Jokipojat ei ole kotonaan suostunut häviämään. Jokipojat on tarkalleen sanottuna voittanut jokaisen kotiottelunsa Jukurit -ottelua lukuunottamatta. Viime kerralla kotonaan Jokipojat voitti TuTon huikeassa ottelussa 5-3 maalein.

Peliitat on ollut vieraissa tähän mennessä täysin vastaantulija, sillä kolme vierasottelua ovat tuottaneet Peliittoille kolme tappiota. Ensimmäisessä vierasottelussaan Peliitat hävisi Lekiä vastaan 5-1 maalein, sen jälkeen Sport nappasi kotonaan 6-4 numeroin voiton ja viime kerralla Peliittojen vierasottelu päättyi 5-0 maalein tappioon HC Keski-Uusimaata vastaan. Kaiken kaikkiaan Peliittojen vieraspelaaminen on ollut surkeaa seurattavaa, puolustus ei yksinkertaisesti toimi lainkaan. Kuusitoista päästettyä maalia kolmeen otteluun kertoo jotain siitä, että miten Peliitat vieraissa on tähän saakka esiintynyt.

Jokipoikien maalivahtikaksikko on tähän mennessä ollut alkukaudella erinomaista luokkaa, kun taas Peliittojen maalivahtitilanteesta on turhaa edes keskustella. Janne Juvosen kuin Antti Rautiolankin torjuntatilastot ovat Mestiksen heikoimpia. Janne Juvonenhan on ehtinyt jo alkukaudella esiintymään Pelicansinkin kokoonpanossa, mutta tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Mestiksen otteluissakin olisi jo tarpeeksi tehtävää. Saattaa hyvinkin olla, että viime kaudella Jokipoikia edustanut Antti Rautiola pelaisi tänään maalilla. Vierasjoukkueen tilannetta tuskin helpottaa se, että loukkaantumiset sotkevat kuvioita myös tämän ottelun alla. Sivussa ovat vierasjoukkueelta esimerkiksi Aki Nurminen sekä Anssi Pesonen.

Veikkaussivut | Tuomas