Video: Jokisen vakiokynä jatkoi huimaa pisteputkea - "Hänellä on kyky tehdä isoja maaleja" | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/06/2014
Jaa tämä...

Jussi Jokinen iski jälleen kerran tärkeän maalin Pittsburgh Penguinsille.

Kuten jo aiemmin kerroimme, on Pittsburgh Penguinsia edustava Jussi Jokinen ollut tämän kauden pudotuspeleissä kerrassaan mahtavassa vireeessä. Tulikuuma suomalaishyökkääjä jatkoi pisteiden tehtailuaan myös New York Rangers -sarjan toisessa ottelussa, kun mies heilautti pelivälineen jälleen kerran vastustajan verkkoon.

Jokinen pääsi karkaamaan läpiajoon suoraan jäähyaitiosta ja Rangers-vahti Henrik Lundqvist ohitettiin hyökkääjän ”bravuuriharhautuksella”, jota olemme nähneet useita kertoja muun muassa rangaistuslaukauskilpailuissa.

Jokisen tärkeä maali nosti Penguisnin 2-0-johtoon ja siivitti joukkueen lopulta sarjan toiseen voittoon. Pingviinilauma johtaakin sarjaa nyt voiton 2-1.

– Jussi on yksi niistä jätkistä, että jos valitsee kaverin tekemään ison maalin, voittomaalin tai jatkoaikamaalin, hän on yksi jonka haluaa valita. Hänellä on kyky tehdä isoja maaleja. Hän on tehnyt niitä aiemmin, kaikki hänen maaleistaan näissä pudotuspeleissä ovat olleet isoja maaleja, Penguins-luotsi Dan Bylsma hehkutti ottelun päätyttyä.

– Tämäniltainen oli valtava tikari tähän otteluun, saimme toisen maalin siinä kohdassa peliä, hän jatkoi.

Jokinen iskemä maali nosti miehen nykyisen pisteputken jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Yhdeksässä playoff-ottelussa hyökkääjä on leiponut kasaan tehot 5+3. Hän pitääkin hallussaan koko pudotuspelien maalipörssin kakkossijaa.

Katso Jokisen läpiajomaali tästä!

Jokinen on vienyt Lundqvistia ennenkin aivan samalla harhautuksella! Tsekkaa!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut