VIDEO: Vahvistaako Joni Pitkänen Kärppiä?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 12/04/2015
Jaa tämä...

Kokenut suomalaispuolustaja on pääsemässä takaisin pelikuntoon.

Kokenut suomalaispuolustaja Joni Pitkänen on käynyt pitkän taistelun kantapäävammansa kanssa, mutta nyt miehen on tarkoitus tehdä paluu jääkiekkokaukaloihin.

SM-liigassa pelaava Oulun Kärpät on saanut harjoituksiin mielenkiintoisen vahvistuksen, kun NHL:ssä yli 500 ottelua pelannut puolustaja on saapunut hallitsevan Suomen mestarin riveihin.

– Vaikea tehdä mitään arviota vielä yhden harjoituksen perusteella. Tavoitteeni on pelata vielä tällä kaudella, mutta mennään päivä kerrallaan, kuten olen jo aiemminkin todennut. Turha asettaa liian isoja tavoitteita, Pitkänen jutteli.

– Olen odottanut pitkään tätä päivää, oli hieno tunne päästä mukaan huippujoukkueeseen. Mutta meneillään on pitkä prosessi eikä siihen kuulu mitään oikoteitä. Tarkoitukseni on jatkaa harjoituksissa jo lauantaina.

Pitkäsellä on kovasti pelihaluja, jos jalka kestää harjoittelun ja pelaamisen. Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki on luvannut, että Pitkäselle pidetään ovea auki niin pitkään kuin vain mahdollista.

– Pyrin jatkamaan harjoittelua ja katsotaan, miten jalkani reagoi. Tässä vaiheessa on turha spekuloida pelaamisestani, aika näyttää, Pitkänen päätti.

SM-liigassa pelataan perjantaina neljä ottelua. Kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään, kun hurjavireinen KalPa matkustaa JYPin vieraaksi.

Peliyhtiö ComeOn tarjoaa erinomaiset kertoimet jääkiekkosarjoihin ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella.

Lähde: Yle

Lue myös:
VIDEO: Pekka Rinne ilmoittaui kisaan vuoden hienoimmasta torjunnasta
NHL-blogi: Sparks kipinöi – Komarov leimahti ilmiliekkiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa