Nähdäänkö Joni Pitkänen vielä tällä kaudella Kärppä-paidassa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 02/03/2016
Jaa tämä...

Ei vielä täydessä kunnossa

Kiekkofanit ympäri Suomen – ja varsinkin Oulun – ovat odottaneet jo pitkään vahvistusta Joni Pitkäsen paluusta. Ikävän kantapäävamman vuoksi sivussa ollut puolustaja on harjoitellut Oulun Kärppien kanssa jo joulukuusta lähtien. Paluun kanssa ei silti kannata hätiköidä, sillä Pitkänen on pelannut viimeksi kaudella 2012-13, kun hän edusti NHL:ssä Carolina Hurricanesia.

32-vuotias pakki ei halua astua jäille liian nopeasti – varsinkaan puolikuntoisena.

– Aika näyttää mitä tässä tapahtuu, Joni tekee nämä päätökset ihan itse. Hän ei koe vielä olevansa riittävän hyvässä kunnossa. Joni ei siis ole vielä antanut pelaamiselle vihreää valoa, tilanne on auki, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho totesi MTV Sportin haastattelussa.

Vaikka päätöstä ei haluta tehdä turhan nopeasti, on lopullinen ratkaisu tehtävä kuitenkin vajaan kahden viikon sisällä, sillä takaraja on Liigan suunnalta 15. helmikuuta.

– 15. helmikuuta mennessä pitää tehdä se ratkaisu, että pelaako hän tällä kaudella. Se on takaraja SM-liigan suuntaan, Aho sanoi.

Pitkäsen omasta tahdosta paluu ei jää kiinni, sillä mies on treenannut todella kovaa ja haluaa tosissaan palata jäille, vaikka mitään varmuutta asiasta ei vielä ole. Puolustaja sai huhtikuussa 2013 kantapäähänsä useita murtumia, joten kuntoutumiseen on mennyt aikaa. Toivottavasti mies tekee vielä onnistuneen paluun kiekkokaukaloon.

Lue myös: Leicester-tähti viimeisteli kauden hienoimman maalin

Tänään tahkotaan myös Liigaa! Lue tästä vihje KooKoo-Ilves -matsiin!

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa