VIDEO: Suomalaistulokas iskussa NHL:n pudotuspeleissä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Suomalainen tulokashyökkääjä Joonas Donskoi valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi kun San Jose Sharks passitti NHL:n kestomenestyjän Los Angeles Kingsin kesälaitumille.

Joonas Donskoi avasi NHL-uransa pudotuspelien maalitilin makoisessa paikassa, kun viime kauden SM-Liigan suomenmestari niittasi kaksi kaappia San Josen ja Los Angelesin välisessä viidennessä pudotuspelikamppailussa. Raahelaismiehen maalien turvin San Jose voitti ottelun luvuin 6 – 3, ja koko ottelusarjan luvuin 4 – 1.

Donskoi viimeisteli illan ensimmäisensä heti ottelun alussa vain reilun minuutin pelin jälkeen ajassa 1.08 b-pisteen kaaren tuntumasta. Toinen maali olikin sitten ottelun voittomaali kolmannessa erässä. Toiseen maaliin antoi loistopassin partanaama Brent Bruns. Kaksi maalia ja valinta illan ykköstähdeksi on kova suoritus vain 14 minuutin peliajalla, mutta jos vire jatkuu niin lisää peliaikaa voi olla tarjolla tulevilla pudotuspelikierroksilla. Kuten kaikki Kärppä ja Tappara fanit tietävät niin Donskoi on niitä kuuluisia kevään miehiä.

Alla vielä videon muodossa Donskoin molemmat illan häkit:

Muistathan että tänään pelataan jälleen Liiga-finaaleita. Käy tarkastammassa peliyhtiö Unibetin kohteet illan kuumaan kamppailuun!

Lue myös:

VIDEO: BELGIALAISILLA FUTAREILLA NÄYTTÄVÄT TREENIKAVERIT

RUOTSIIN SUUNNITTEILLA OMA KHL-JOUKKUE

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa