Joonas Raskille NHL-debyytti - Valtteri Filppulalle 100 maalia täyteen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Joonas Rask kutsuttiin ”ylös” vain yhden AHL-ottelun jälkeen! Valtteri Filppulalle juhlamaali samassa ottelussa.

Joonas Rask pääsi toteuttamaan viime yönä jokaisen pikkupojan unelman, kun pääsi pelaamaan ensimmäisen NHL-ottelunsa. Joonas Rask kutsuttiin Jenkkeihin Jokereiden kauden päätyttyä. Suomalainen ehti pelaamaan vain yhden ottelun Milwaukeen paidassa AHL:n puolella, kun kutsu jo kävi Nashville Predatorsin paitaan.

Joonas Raskin veli Tuukka Rask torjuu Boston Bruinsin maalilla. Raskeista tulikin viime yönä viides suomalainen veljespari, joka on pelannut NHL:ssä. Aiemmat ovat olleet KoivutKiprusoffitRuudut ja Timoset.

Joonas debytoi viime yönä NHL:ssä Nashville Predatorsin ja Detroit Red Wingsin välisessä ottelussa. Red Wings oli ottelussa lopulta selvästi parempi lukemin 5-2. Peliaikaa Raskille kertyi noin kuusi ja puoli minuuttia. Rask oli myös jäällä kahden takaiskumaalin aikana.

Detroitin paidassa Valtteri Filppulalla sen sijaan oli loistava ilta! Valle pelasi kokonaisuutena erinomaisen ottelun ja kruununa syntyi myös NHL-uran 100. maali. Filppula teki Red Wingsin 1-1 tasoituksen ensimmäisessä erässä Johan Franzenin syötöstä.

Katso video Filppulan 100. maalista tästä (nhl.com).

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen