VIDEO: Jori Lehterä löysi "uuden" tutkaparin - Jälleen tehopisteille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Jori Lehterä-Vladimir Tarasenko -akseli jatkaa tehokkaalla pelipäällä.

Jori Lehterän NHL:n valloitusreissu on alkanut toistaiseksi erittäin mallikkaasti. St. Louis Bluesia edustava suomalaishyökkääjä on netonnut tililleen tehopisteitä molemmissa pelaamissaan harjoitusotteluissa.

Ensimmäisessä treenimatsissa Lehterä viimeisteli yhden täysosuman. Torstaina Columbus Blue Jacketsia vastaan pelatussa kamppailussa suomalaistaituri nappasi taasen syöttöpisteen joukkueensa 4-5-kavennusosumaan.

26-vuotias Lehterä onkin ottanut lentävän lähdön NHL-peleihin, ja vaikka kyseessä onkin pelkät harjoitusottelut, lupaavat hyökkääjän mainiot otteet todella hyvää varsinaisen runkosarjan kannalta. Kaikkien parasta Lehterän tilanteessa on se, että mies on löytänyt itselleen todella tehokkaan tutkaparin.

Lehterä on ollut venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenkon kanssa lähes pitelemättömässä iskussa kahdessa harjoitusottelussa. Sunnuntaina pelatussa avausottelussa Lehterä iski maalin ja Tarasenko naputteli tehot 1+1. Syöttöpisteensä venäläinen merkkasi juurikin Lehterän osumaan.

[ Kyllä-kyllä! Torstain vihjeiden saldo mehevästi 3/3! Tänään tarjolla jykevä tipsi Liigan puolelle Ässät-Sport -matsiin! Voit myös poimia Nordicbetilta peräti 50€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

Torstain treenimatsissa 22-vuotias Tarasenko osui tolppien väliin peräti kahdesti, ja Lehterä hoiti tarjoilun nuorukaisen toiseen osumaan.

Lehterä esittelikin tilanteessa loistavaa pelisilmäänsä. Hän sai kiekon b-pisteen kaarelle, muttei lähtenyt hätäilemään laukauksen kanssa. Tämän sijaan taituri jätti kiekon takaviistoon Tarasenkolle, jonka hirmuinen veto heilahti Blue Jackets -maalin yläkulmaan.

Tutkaparin meno näyttäisi kelpaavan myös Bluesin valmennusjohdolle. Kyseinen kaksikko kellotti nimittäin torstaisessa Blue Jackets -ottelussa joukkueen hyökkääjistä heittämällä suurimmat peliminuuttilukemat. Lehterän peliaika oli peräti 19:50 ja Tarasenkon puolestaan 20:12. Heitä enemmän pelasivat vain tähtipakit Jay Bouwmeester (26:55) ja Alex Pietrangelo (24:48).

Miksi Lehterän ja Tarasenko peli kulkee niin hyvin jo tässä vaiheessa kautta? No, kyseinen kaksikkohan on nähty samassa ketjussa ennenkin. Lehterä ja Tarasenko muodostivat yhdessä suomalaishyökkääjä Jonas Enlundin kanssa todellisen tehotrion aiemmin KHL:ssä Sibir Novosibirskin väreissä.

Jokainen voi tsekata alimmasta videosta, kuinka kolmikon peli parhaimmillaan kulki KHL-jäillä.

Lehterä-Tarasenko -duo näyttäisi nyt jatkavan siitä, mihin ruplajäillä jäi. Enlundia ei kaksikko enää rinnalleen saa, mutta pelin luulisi luistavan maukkaasti vaikkapa monitoimitaituri Jaden Schwartzin kanssa.

Katso Lehterän torstainen tarjoilu Tarasenkolle tästä! (Ajassa 1:05)

Ja ihaile tästä Enlund-Lehterä-Tarasenko -kolmikon KHL-menoa!

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut