VIDEO: Jori Lehterän vahva vire jatkuu! - Bluesin tehoduo ratkaisi jälleen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2014
Jaa tämä...

Jori Lehterä-Vladimir Tarasenko -akseli osui jälleen!

St. Louis Bluesin tehokaksikko Jori LehteräVladimir Tarasenko oli jälleen suuressa roolissa, kun nuottipaidat ruuvasivat niukan 1-0-voiton New Jersey Devilsistä. Ottelun ainoasta maalista vastasi ehkäpä tämän hetken kuumin NHL-pelaaja Tarasenko ja maalin syötti juurikin tutkapari Lehterä.

Osuma syntyi ylivoimalla ottelun päätöserässä, kun Tarasenkon tarkka laukaus viuhahti häkkiin Devils-veskari Cory Schneiderin kainalosta.

[ Jatketaan Mestarien liigan parissa! Tänään tarjolla ilmaiset vihjeet matseihin Bayern-AS Roma ja Ajax-Barcelona! Voit myös lunastaa Veikkaushuoneelta 10€ riskittömän vedon suoraan tästä linkistä! ]

– Se oli maalintekijän maali. Hän tiesi tarkkaan, missä maalivahti oli ja veti kiekon sille alueelle, mihin maalivahti ei ehdi, Blues-luotsi Ken Hitchcock hehkutti ottelun jälkeen.

Tarasenko on iskenyt nyt viidessä viimeisessä ottelussaan peräti seitsemän maalia. Voitto-osuman räppääminen toi venäläistaiturin tilille luonnollisesti myös ottelun ykköstähden tittelin.

Lehterä on taas leiponut 11 pelaamassaan ottelussa tehot 2+6=8, ja herra onkin aloittanut ensimmäisen NHL-kautensa erittäin vakuuttavasti. Tällaista tahtia jatkaessaan suomalaishyökkääjä naputtelissa kauden aikana lähes 60 tehopistettä.

Katso Tarasenko osuma tästä!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut