VIDEO: Odotettu tieto julki - Jose Mourinho Manchester Unitediin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Manchester Unitedin valmennuskuvioille odotettu päätös.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava Manchester United on julkaissut tiedotteen Jose Mourinhon saapumisen englantilaisseuran päävalmentajaksi. Hän korvaa potkut saaneen Louis van Gaalin.

Mourinhoa on odoteltu ja huhuttu jo pitkään Manchester Unitedin uudeksi päävalmentajaksi, joten englantilaisseuran tiedote ei ole millään tavalla yllätys.

Mourinho on voittanut 22 titteliä eurooppalaisseuroissa vuodesta 2003 lähtien. Hänellä on liigamestaruuksia ja cup-voittoja neljästä eri maasta sekä kaksi Mestarien liigan voittoa. Puolestaan Valioliigassa hänellä on kolme mestaruutta Chelsean vahvuudessa. Mourinhon urakka päättyi sinisissä kuitenkin lopulta potkuihin.

– Manchester Unitedin päävalmentajuus on erityinen kunnia jalkapallossa. Seura tunnetaan ja sitä arvostetaan ympäri maailman. Seurassa on sellaista mystiikkaa ja romantiikkaa, jollaiseen mikään muu seura ei yllä, Mourinho kertoi.

– Jose on paras valmentaja tällä hetkellä. Hän on voittanut titteleitä ja inspiroinut pelaajia ympäri Euroopan, ja tietysti tuntee myös Valioliigan hyvin. Toivotan hänet tervetulleeksi Manchester Unitediin. Hänen näyttönsä menestyksestä on ihanteellinen seuran viemisessä eteenpäin, seuran varapuheenjohtaja Ed Woodward totesi.

 

Mestarien liigassa pelataan huomenna loppuottelu, kun Real Madrid ja Atletico Madrid iskevät yhteen. Muuten eurooppalaisessa huippujalkapalloilussa tarjontaa ei ole merkittävästi.

Peliyhtiö Nordicbet on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Job Dragtsma aikoo jättää FC Interin
VIDEO: Zlatanin siirto Manchester Unitediin pian julki?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa