VIDEO: Tennisura ohi 21-vuotiaana – Joshua Chetty kiinni lahjuksen tarjoamisesta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 15/03/2018
Jaa tämä...

Nuoren tennispelaajan ura tuli päätökseen pikaisesti.

Eteläafrikkalainen Joshua Chetty on saanut elinikäisen kilpailukiellon ammattilaistennikseen ottelumanipulaation vuoksi.

Vasta 21-vuotias pelaaja tunnusti tarjonneensa rahaa toiselle pelaajalle, jotta tämä olisi pelannut tasoaan huonommin ITF Futures -tason turnauksessa viime marraskuussa käydyssä turnauksessa. Pelaaja ilmoitti asiasta lajin etiikkaa valvovalle elimelle TIU:lle.

Chetty on tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 1 857 ja ollut parhaimmillaan 1 370:s.

Kansainväliset tennisjärjestöt pitävät täysin oikein tiukkaa linjaa siitä, että tennis pysyy puhtaana lajina. Myös tämän vuoden aikana muutamia muita kilpailukieltoja on uutisoitu, kuten esimerkiksi italialaisen Marco Cecchninaton tapaus viime heinäkuussa.

 

ATP-tennistä pelataan tällä viikolla Chengdussa ja Shenzhenissä. Tällä viikolla todelliset huippupelaajat loistavat kuitenkin poissaolollaan, mutta Aasian kiertue on vasta käynnistymässä, ja se huipentuu lopuksi Masters-tason kilpailuun Shanghaissa.

Peliyhtiö Veikkaushuone on tennisvedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri tennisturnauksista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Tappara-hyökkääjä täydensi hattutempun rangaistuslaukauksella
VIDEO: Sami Vatanen pelasi mikitettynä Pohjois-Amerikan nuoria vastaan

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa