VIDEO: Joukkuekaveri lahjoitti vahingossa Özilin "kadonnut henkilö"-keräykseen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 19/03/2018
Jaa tämä...

Per Mertesacker joutui pilan kohteeksi

Arsenalin Mesut Özil on pelaamassa hyvää kautta Valioliigassa, mutta Arsenal-pelaaja on silti ollut pitkin kautta muiden joukkueiden fanien pilan kohteena. Tykkimiehiä on tälläkin kaudella kritisoitu menestymättömyydestä, eikä Özil ole myöskään selvinnyt ilman kritiikkiä, hyvistä esityksistä huolimatta.

Eräs futisfani on vienyt Özilin pilkkaamisen seuraavalle tasolle, sillä YouTube-kanava CheekySportin jäsen järjesti Özilille ”kadonnut henkilö”-keräyksen. Tällä kertaa jekun kohteeksi joutui Özilin joukkuekaveri Per Mertesacker, joka lahjoitti vahingossa rahaa kyseiseen keräykseen.

Mertesacker jakoi autostaan nimikirjoituksia Emirates-stadionin ulkopuolella ja häntä pyydettiin samalla ottamaan osaa keräykseen. Mertesacker itse ei vain huomannut, että keräysämpärin toisella puolella oli Özilin kuva ja ”kadonnut henkilö”-teksti.

Katso tilanne tästä (ajassa 13:23):

Videolla on myös muita piloja, joissa esimerkiksi yhdessä Manchester Cityn İlkay Gündoğan antaa rahaa keräykseen, jonka tavoitteena on pitää Alexis Sanchez Arsenalissa. Öziliä ja Sanchezia ollaan viemässä siirtohuhuissa kesällä pois Arsenalista.

Voisi sanoa, että melkoisen väsyneitä, mutta silti hauskoja piloja. Vai?

Tänään Özilillä on mahdollisuus näpäyttää arvostelijoitaan, kun Arsenal kohtaa Valioliigassa kotikentällään Leicesterin. Arsenal on ennen illan kohtaamista sarjataulukossa sijalla 7. Viime vuoden mestari Leicester on vasta sijalla 15, vaikka joukkue onkin herännyt uudestaan henkiin valmentajanvaihdoksen myötä. Arsenal lähtee kuitenkin kotikentällään otteluun isona ennakkosuosikkina.

Pelaa futisvedot Nordicbetilla!>>

Parhaat talletusbonukset