KUVA: Joukkuetoveri kuittaili Komarovin jäätävistä pensseleistä! - "Isän kanssa reissussa"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Leksa Komarov – Movemberin kuningas!

Kuten kaikki varmasti jo tietävät, on paraikaa käynnissä tunnetun Movember-kampanjan viimeiset päivät. Movemberiin osallistuvat siis kasvattavat koko marraskuun ajan ylähuulelleen mahdollisimman tuuheita pensseliviritelmiä hyväntekeväisyyden puitteissa.

Toronto Maple Leafsia edustava Leo Komarov on eittämättä tämän Movemberin ehdoton kuningas. Suomalaishyökkääjän jäätävät kahvapensselit ovatkin nousseet melkoiseen valokeilaan kiekkohullussa Torontossa. Leafs-fanit ovat muun muassa pukeutuneet Komarov-paitoihin ja -viiksiin joukkueen kotiotteluissa.

[ Jatketaan Mestarien Liigan parissa! Tsekkaa vihjesivustoltamme vinkki keskiviikkoillan mehukkaaseen matsiin Ludogorets-Liverpool! ]

Tuuheat viikset ovat herättäneet huomiota myös joukkueen sisällä. Komarovin joukkuetoveri Jake Gardiner murjaisikin pensseleistä mahtavaa läpyskää Instagram-kuvapalvelussa.

24-vuotias yhdysvaltalaispakki julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Komarovin kanssa. Kuvateksti paljastaa asian laidan:

– Isäni ja minä isienmatkalla.

Kaksikon välillä on ikäeroa itseasiassa vain kolme vuotta, mutta kuvan perusteella eroa voisi luulla kyllä huomattavasti suuremmaksi.

Siloposkinen Gardiner on siinä lähtenyt vähän isukin kanssa pelireissulle.

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut