VIDEO: Joulupukki on kovakuntoinen urheilija

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Yksi vuoden odotetuimmista ja samalla vihatuimmista päivistä on nyt takana. Jouluaattoon ja joulupukin vierailuun seuraavaan vierailuun on aikaa taas yli 360 päivää. Mutta mitä vanha kunnon valkohapsi möhömaha Joulupukki sitten tekee tuon jouluaattojen välisen ajan? No harrastaa tietenkin mahdollisimman monipuolisesti eri urheilulajeja! Eihän vanha ukko muuten tietäisi millaisia urheiluvälineitä hän kiikuttaa ihmisille ympäri maailman…

Urheilukanava Eurosport onkin koonnut äärettömän hienon TOP 10 listan ”joulupukin sporttisista aktiviteeteistä”. Ja täytyy myöntää, ettei se pukki ole mikään ihan turha jätkä. Luulisi että kyseisillä mittarissa olevilla ikävuosilla ei enää hypättäisi laskuvarjohyppyä tai pommitettaisi moottoripyörillä, mutta vielä mitä, tonttujen pomo tuntuu olevan ihan elementissään extreme-lajien parissa. Vauhdikkaita urheilupätkiä katsellessa herää myös yksi kysymys. Miten ihmeessä J vaikuttaa olevan jouluaattoisin aina niin tuhdissa kunnossa, vaikka videolla olevien harrastusten parissa touhuaminen luulisi pitävän miehen helposti melko timmissä kunnossa?

Alla siis Eurosportin kokoama video parin vuoden takaa, jossa on nähtävillä Joulupukin TOP 10 urheilusuoritukset. On se kova!

Muistatathan että huomenna alkaa kauan odotetut jääkiekon nuorten MM-kisat Helsingissä. Lisäksi huomenna Tapaninpäivänä pelataan yksi Englannin Valioliigan tärkeimmistä kierroksista, eli Boxing Dayn ottelukierros.

Peliyhtiö Betsson on vahvasti mukana eri jääkiekko- ja jalkapallosarjoissa tarjoten markkinoiden parhaimpia kertoimia ennen otteluita kuin myös livevedonkin puolella. Peliyhtiö tarjoaa uusille asiakkaille myös erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:

Juti täytti aattona vuosia!

NHL-supertähtien lapsuuden parhaat joululahjat

 

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa