Juan Martin Del Potro - Tommy Haas | Tennis 15.8.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Loistavassa vireessä oleva saksalainen Del Potron kimppuun.

Juan Martin Del Potro – Tommy Haas, merkki 2, kerroin 

 

Tee talletus Nordicbetille ja voita liput Suomi – Ranska otteluun

Suomi kohtaa jalkapallon MM-karsinnoissa ensimmäisenä Ranskan! Sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet voittaa liput Suomi – Ranska otteluun. Arvomme uusien tallettaneiden pelaajien kesken liput jalkapallon MM-karsintoihin Suomi – Ranska otteluun! Minimitalletus Nordicbetille on 20e ja saat Nordicbetille 100% ensitalletusbonuksen! Eli jos talletat 50e, sinulla on nyt 100€! Lippujen arvo 70e (2 lippua).

Tee tunnukset Nordicbetille tästä >>>

 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Cincinnatin toisen kierroksen ottelussa Argentiinan Juan Martin Del Potro kohtaa loistavassa pelivireessä olevan Saksan Tommy Haasin. Vaikka Haas on saksalainen, löytyy Haasilta Yhdysvaltojen kansalaisuus, joten yleisö on Haasin puolella. Haas lähteekin otteluun erinomaisesta tilanteesta, sillä saksalainen on noussut loistavaan pelivireeseen. Haas ei ole todellakaan enää parikymppinen, mutta jalat tuntuvat saksalaisella liikkuvan loistavasti vaikka takana on mm. useita loukkaantumisia. Haas omaa myös erinomaisen syötön ja erinomaiset peruslyönnit.

Juan Martin Del Potro hävisi Torontossa heti Tsekin Radek Stepanekille suoraan kahdessa erässä. Del Potro pelasi surkeasti. Del Potro on isokokoinen pelaaja, joten liikkuminen ei ole argentiinalaisen suurimpia vahvuuksia, joten tätä saksalainen tulee varmasti käyttämään edukseen. 

Myös siitä on selkeää etua saksalaiselle, että pelituntumaa kovilta kentiltä löytyy mukavasti. Del Potrohan on tosiaan pelannut vasta yhden ottelun kovilla kentillä, joten pelituntumaa ei ole paljoa. Haas selviytyi Torontossakin hienosti neljännelle kierrokselle ja sielläkin oli lähellä yllättää Serbian Novak Djokovicin. Toki alla on raskas ottelu Argentiinan David Nalbandiania vastaan eiliseltä, mutta loistavassa tilanteessa saksalainen muuten on. Hienolla kertoimella on syytä pelata Haasin voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas