Judd Trump - Mark Allen 10.11.2013 | Snooker

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/10/2013
Jaa tämä...

Viekö Judd Trump PTC-mestaruuden Mark Allenin nenän edestä?

Judd Trump – Mark Allen, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,60 | 2,00

 

 

Snookerin PTC-osakilpailu numero kuusi päättyy illalla finaaliin englantilaisen Judd Trumpin kohdatessa Pohjois-Irlannin Mark Allenin. Judd Trump voitti välierässä Jamie Jonesin 4-3 numeroin, kun taas Mark Allen nappasi 2-4 lukemin voiton Graeme Dottia vastaan. Judd Trumpille tämä kausi on ollut täysi vitsi, joten siinä mielessä Judd Trumpille on ollut tärkeää saada tästä turnauksesta menestymistä. Judd Trump on pussitustaidoiltaan vielä Mark Alleniakin edellä, vaikka Mark Allen tunnetaan erittäin hyökkäävänä pelaajana. Mark Allen on parhaimmillaan äärimmäisen taitava break-builder, mutta vielä astetta laadukkaampi on Judd Trump niin halutessaan. Judd Trump on ollut tällä kaudella erittäin vaisu, mutta tässä turnauksessa ollaan nähty jo sitä kunnon Judd Trumpia.

Mark Allen on voittanut pelaajien kaksi edellistä kohtaamista, mutta toisaalta kuitenkin sitä ennenhän Judd Trump oli nimenomaan juuri Mark Allenille erittäin vaikea vastustaja! Judd Trump on voittanut pelaajien kuudesta edellisestä kohtaamisesta kuitenkin neljä, joten helppoa ei ole Mark Allenilla ollut tätä hurjan taitavaa pussituskonetta vastaan. Judd Trumpista ollaan jopa keskusteltu, että ajoittain esimerkiksi baarireissut olisivat venähtäneet turhan pitkiksi turnauksien aikana, mutta joka tapauksessa nyt se voidaan unohtaa ainakin tämän turnauksen osalta. Judd Trump on tiukoissakin paikoissa näyttänyt juuri sen, että minkä takia nuori englantilainen niin halutessaan lukeutuu aivan maailman kirkkaimpaan kärkeen.

Mark Allenilta oli hurja osoitus taidoista voittamalla Neil Robertsonin kahdeksan parhaan kaaviossa 4-2 numeroin, mutta toisaalta näissä nopeissa peleissä tasoerot kaventuvat ja näin ollen yllätykset ovat normaalia todennäköisempiä. Mark Allenin kaavio on mahdollisesti ollut etenkin tänään aavistuksen helpompi kuin Judd Trumpilla. Kuitenkin Judd Trump on kohdannut tänään esimerkiksi erittäin vaaralliset Anthony Hamiltonin sekä David Gilbertin. Lähtökohtaisesti toivottavasti finaalissa nähdään useita jopa yli sadan pisteen breikkejä. Kaksi erittäin hyökkäävää pelaajaa iskevät yhteen. Judd Trump on ollut tässä turnauksessa erittäin hyvä. Niin halutessaan Judd Trump on astetta Mark Allenia vielä parempi sekä ennen kaikkea tasaisempi. 

Veikkaussivut | Tuomas