VIDEO: Juhamatti Aaltosen muodonmuutos vuosien varrella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 09/09/2016
Jaa tämä...

Vanhan sanonnan mukaan rakkaalla lapsella on monta nimeä. Vastaajasta riippuen rakastetulla ja vihatulla suomalaisella jääkiekkoilijalla Juhamatti Aaltosella on taas monet eri kasvot. Liigan virallisten sivujen mukaan kokenut pelimies on jopa ”tuhatkasvo Juhamatti Aaltonen”  

31 – vuotias pohjoisen poika Juhis on elänyt uransa aikana tietynalaista kiekkokiertolaisen elämää. Mies on pelannut uransa aikana tietenkin kasvattajaseurassaan Oulun Kärpissä, josta tie vei Lahteen ja Pelicansin riveihin. Pussinokissa miehen ura nousi todelliseen lentoon, jonka jälkeen Aaltosen fanipostin saikin toimittaa KHL-seura Metallurg Magnitogorskin toimistolle. Parin Venäjällä vietetyn kauden jälkeen kiertue jatkui Ruotsiin, jonka jälkeen Aaltonen tunnettiin, kiitos Antero Mertarannan, Röglen taikurina. Ruotsista mies tuli jälleen kotiin Ouluun, jossa hän ratkaisi mestaruuden ja lähti stadiin tallaamaan. Helsingin Jokereissa kaksi kautta ja ensi kaudella Aaltonen pelaakin HIFK:ssa.

Ei olekaan siis yhtään ihme, että monessa eri maassa ja seurassa pelaaminen on muovannut Aaltosesta todellisen kameleontin, joka on sovittanut itsensä sujuvasti joka kaudella oman seuransa paitaan. Tässä vielä videon muodossa miehen kasvojenmuutosleikki vuosien varrelta.

Muistathan että Liigan alkuun on aikaa enään vaivaiset kahdeksan päivää! Käy veikkaamassa mestarisuosikkiasi esimerkiksi NordicBetin sivuilla!

Lue myös:

VIDEO: RUOTSALAISET NHL-TÄHDET NOLASIVAT LEIJONA-PUOLUSTUKSEN 20 VUOTTA SITTEN

VIDEO: NÄIN SUOMI PELASI MAAILMANCUPIN MITALIPELEISSÄ KAKSITOISTA VUOTTA SITTEN

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa